STOPPET AV SENATORS: Ottawa Senators' målvakt Craig Anderson redder et skudd fra Zuccarello under nattens kamp i New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
STOPPET AV SENATORS: Ottawa Senators' målvakt Craig Anderson redder et skudd fra Zuccarello under nattens kamp i New York. (AP Photo/Frank Franklin II)

Zuccarello og Rangers slått ut av NHL-sluttspillet

Mats Zuccarello var svært skuffet etter sluttspill-exiten.

Heller ikke 2017 ble New York Rangers' år i NHL-sluttspillet. New York Rangers tapte 2-4 tirsdag og også 2-4 sammenlagt i kvartfinalen mot Ottawa Senators.

– Vi roter det bort. Ikke bare i denne kampen, men før det. Det er surt og frustrerende, sier Zuccarello til TV 2.

– Man jobber 90 kamper i året for å komme hit. Så føler man at man pisser det bort. Det er frustrerende. Det kommer nok til å ta litt tid, sier Zuccarello.

Senators ledet 3–2 før den sjette kvartfinalekampen tirsdag. De kom best i gang, med god uttelling på skuddene sine i første periode, og ledet 2–0 etter mål av Mike Hoffman og Mark Stone.

Drøye 13 minutter ut i andre periode slo Rangers tilbake, Mika Zibanejad fikk pucken fra Mats Zuccarello og sørget for 1–2 og nytt håp. Det varte ikke så lenge, tre minutter senere var Senators igjen oppe i tomålsledelse etter at Erik Karlsson leverte 3-1-målet.

Tredje periode åpnet med ny giv fra hjemmelaget da Chris Kreider minsket ledelsen til 2–3 før minuttet var gått. Deretter presset de på hele perioden, men uten at det ville seg for New York-laget.

– Hadde vi spilt sånn vi gjorde i tredje periode i hele serien hadde vi vunnet på fire kamper. Det er irriterende. Men det var ikke godt nok i år, sier Zucca.

Til slutt ble det det canadiske laget som fikk siste mål i kampen, da Jean-Gabriel Pageau scoret sju sekunder før slutt.

Med 4-2-seier i både kamp og kvartfinalekamper sammenlagt er Ottawa Senators første lag i NHL-sluttspillet som er klare for semifinale.

Zuccarello fikk 19 minutter og 33 sekunder på isen.

(NTB/TV 2 Sporten)