VISER FREM DRAKTENE: Lionel Messi viser stolt frem draktene han har samlet på i løpet av sin karriere.
VISER FREM DRAKTENE: Lionel Messi viser stolt frem draktene han har samlet på i løpet av sin karriere. Foto: Leo Messi/Instagram

Stolt Messi viser frem alle draktene han har fått

Lionel Messi har kun spurt én spiller selv om å bytte drakt. Men superstjernen takker ikke nei om noen spør ham.

Barcelonas superstjerne Lionel Messi røpet i et intervju med spanske Invictos for noen uker siden at han allerede før avspark blir spurt av motspillere om å bytte drakter når dommeren blåser av kampen.

I løpet av sin lange og innholdsrike karriere har 29-åringen derfor sikret seg flere av sine motstanderes drakter.

På sin Instagram-konto har Messi nå publisert et bilde av de draktene han har rammet inn og hengt opp på veggen i et spesiallaget «draktrom» i sin luksusbolig.

Der finnes trøyene til stjerner som PSGs Angel Di Maria, Real Madrid-legenden Raul, Roma-helten Francesco Totti, Chelsea-spilleren David Luiz og Manchester City-stjernene Sergio Agüero og Yaya Touré – for å nevne noen.

Observante fotballfansen vil nok bite seg merke i at drakten til Messis nemesis, Cristiano Ronaldo, ikke er blant draktene som henger på veggen.

I intervjuet med Invictos hevdet Messi at han aldri selv spør noen av sine motspillere om draktbytte ved kampslutt.

– Jeg spør aldri om å bytte drakter. Men om det finnes en argentiner på motstanderlaget, så vil jeg bytte drakt med en argentiner, sa 29-åringen.

Kun én gang i sin karriere minnes Messi selv å ha løpt bort til en motspiller og spurt om å bytte drakt. Det var drakten til den nåværende Real Madrid-treneren Zinedine Zidane.

– Jeg tror jeg kun har spurt en motspiller om å bytte drakt én gang. Jeg spurte Zinedine Zidane, sa Messi.