TIL OLD TRAFFORD? Gareth Bale kan gjøre comeback i Premier League.
TIL OLD TRAFFORD? Gareth Bale kan gjøre comeback i Premier League. Foto: Susana Vera

Fotballryktene: – Bale har bestemt seg for å bli Manchester United-spiller

Men bare dersom klubben kvalifiserer seg for Mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool ser ut til å havne i topp fire denne sesongen. Neste sesong skal rødtrøyene kjempe om suksess i Mesterligaen og Premier League-tittelen.

Da må det forsterkninger til, og nå har Jürgen Klopp funnet spillerne som skal løfte Liverpool til gamle høyder.

Michael Keane og Virgil van Dijk er duoen som gir tyskeren vann i munnen. Keane skal være Klopps øverste transfermål, skriver Daily Mirror. Daily Star skriver at Klopp også håper at van Dijk finner veien nordover til Merseyside, til tross for at Soputhampton-manager Claude Puel havder at van Dijk blir i klubben.

Hva skjer med Sergio Aguero? Ifølge Daily Mail sier han selv at et bytte til byrivalen Manchester United er uaktuelt.

Da er nok rødtrøyene tjent med å bruke kreftene på andre spillere. Diario Gol skriver at Gareth Bale har bestemt seg for å bli Manchester United-spiller, vel å merke om klubben kvalifiserer seg for Mesterligaen.

Arsenal-angriperen Lucas Perez har slitt med å slå gjennom i London-klubben, og nå ønsker han seg vekk. Manglende spilletid er forklaringen, skriver London Evening Standard.

Kyle Walker har vært koblet til Manchester City. Tottenham-manager Mauricio Pochettino har begynt å sondere terrenget for erstattere. Bournemouth-forsvareren Adam Smith kan være løsningen, skriver Daily Mirror. Smith begynte for øvrig karrieren i Spurs.

Sunderland håper å få rundt 335 millioner kroner for keeperen Jordan Pickford, skriver Daily Express. Pengene vil de bruke til å rykke opp igjen til Premier League.

Den tidligere Manchester United-treneren Rene Meulensteen sier at Romelu Lukaku foreløpig ikke er god nok for en overgang til Old Trafford-klubben. Det spørs om Meulensteen ikke har blitt feilsitert...

Everton skal også åpne lommeboken i sommer. Anderlecht-spilleren Leander Dendoncker (22) skal være aktuell. Også Malaga-spissen Sandro Ramirez er i klubbens søkelys.

West Brom og Crystal Palace kjemper om signaturen til Sunderland-forsvareren Lamine Kone. Det hevder Birmingham Mail.