Aron Juan Saucedo er pågrepet for drapene på ni personer i Phoenix i fjor. 
Aron Juan Saucedo er pågrepet for drapene på ni personer i Phoenix i fjor.  Foto: Maricopa County Sheriff's Office/Handout via REUTERS

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Arizona

Av de ni han drepte, kjente den pågrepne 23-åringen kun én.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Myndighetene i USA sier en person som er mistenkt for å stå bak drapene på ni personer i Phoenix i delstaten Arizona i fjor, nå er pågrepet.

Politiet kunngjorde mandag at 23-årige Aaron Juan Saucedo er satt i varetekt i forbindelse med en seriedrapssak. Politiet har tidligere sagt at minst sju personer ble drept og to andre skadd over en fire måneder lang periode i fjor, men mandag oppjusterte de antall drepte til ni og sa det har vært totalt tolv skyteepisoder hvor den første fant sted i 2015.

Alle drapene med unntak av ett fant sted i et hovedsakelig latinamerikansk nabolag i Phoenix mellom mars og juli i 2016. Blant ofrene er en 12 år gammel jente som ble drept sammen med sin mor og hennes venninne, og en 32 år gammel mann som var på besøk hos sin gravide forlovedes familie. Av de ni han drepte, kjente 23-åringen kun en 61 år gammel mann som var en venn av Saucedos mor, som ble drept i 2015.

Phoenix’ politisjef Jeri Williams sier det var tips som førte til at Saucedo ble koblet til drapene. Han ble pågrepet i forrige måned i forbindelse med drapet i 2015.

(©NTB)