Nettdate: Amy Schumer og kjæresten Ben Hanisch ankommer den røde løperen på GQ- Men of the year awards på Tate Modern, London. September, 2016.
Nettdate: Amy Schumer og kjæresten Ben Hanisch ankommer den røde løperen på GQ- Men of the year awards på Tate Modern, London. September, 2016. Foto: Stella Pictures

Hollywood-komiker fant kjærligheten på dating-app

Komikeren Amy Schumer møtte kjæresten på datingappen Raya.

I et intervju med radiostjernen Howard Stern avslørte den kjente komikeren Amy Schumer (35) hvordan hun traff kjæresten Ben Hanisch (30), skriver news.com.

Dating-app for kjendiser

De møttes på den eksklusive dating appen Raya hvor en rekke andre stjerner som DJen Avicii, skuespilleren Elijah Wood og modellen Cara Delevingne har møtt sine kjære.

– Jeg likte appen fordi du ikke har mulighet til å «screenshotte» profilen, for du er ganske sårbar når du dater online. Jeg meldte meg på for moro skyld og var kun inne i 48 timer, fortalte Amy Schumer.

Klaff på første date

Hun var kun på Raya i to døgn, men var effektiv, for hennes første match ble hennes kjæreste, Ben Hanisch.

Paret har nå vært sammen i 18 måneder.

– Første gang jeg møtte Ben var jeg sliten fordi jeg hadde vært på en fotoshoot samme dag. Jeg tenkte at han kunne komme hjem til meg på en drink, men søsteren min mente dette var helt uhørt så det ble en restaurant-date istedet, forteller Schumer.

Sjermerende bilde

Komikeren fortalte videre hvorfor hun falt for kjæresten. Da hun så gjennom alle bildene på profilen hans, var det spesielt et bilde hun la sin elsk på.

– Bildet av han der han danser med sin bestemor i et bryllup var kjempesøtt, og det falt jeg for, sier Schumer.