James herjet da Real Madrid kjørte over Granada

Real Madrid tok nytt steg mot ligatittelen i duellen med Barcelona.

James Rodriguez feirer scoring mot Granada. Foto: Stringer

Álvaro Morata og James Rodríguez scoret to mål hver da Real Madrid svarte på Barcelonas seier med 4-0 borte mot Granada i La Liga lørdag.

James Rodríguez scoret etter tre og elleve minutter, før Morata økte til både 3-0 og 4-0 med fem minutters mellomrom etter en halvtime.

Real Madrid hadde full kontroll mot bunnlaget, og klarte seg fint uten Cristiano Ronaldo, som ikke var en del av troppen.

Tony Adams har hatt en tung start som Granada-trener, og engelskmannen måtte nok en gang se laget sitt gå på et stortap etter en målløs andre omgang. Laget har allerede rykket ned.

Barcelona beholder serieledelsen i La Liga med 84 poeng på 36 kamper etter sin 4-1-seier mot Villarreal. Real Madrid på plassen bak har samme poengsum, men hovedstadslaget har en kamp til gode på sin største gullkonkurrent.

«MSN» ordnet seier

Angrepstrioen under kallenavnet MSN», Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar, scoret alle målene da Barcelona vant 4-1 mot Villarreal.

Neymar ga hjemmelaget ledelsen etter 21 minutter, før Cédric Bakambu utlignet elleve minutter senere.

Like før pause dukket Lionel Messi opp og sikret 2-1-ledelse til pause

Etter 69 minutter la Luis Suárez på til 3-1, før Messi fastsatte sluttresultatet til 4-1 da han chippet inn et straffespark åtte minutter før slutt.

Atlético-seier

Saúl scoret kampens eneste mål da Atlético Madrid vant 1-0 mot Eibar lørdag. Diego Godin fikk rødt kort på overtid.

Den 22 år gamle midtbanespilleren satte ballen i nettet i det 69. minutt.

Atléticos Diego Godin måtte forlate banen etter å ha mottatt to gule kort på rappen for protester mot slutten av andre omgang, men Eibar klarte ikke utnytte overtallet i løpet av den korte tiden som gjensto.

Atlético forblir på tredjeplass på tabellen, sju poeng bak Real Madrid og ti poeng bak Barcelona på tabelltoppen.

Tidligere lørdag tok Sporting Gijón tre livsviktige poeng med 1-0-seier mot Las Palmas. Carlos Carmona ble den store helten da han scoret etter 67 minutter.