Hull dummet seg ut mot fortapte Sunderland

Hull snublet hjemme mot Championship-klare Sunderland.

Hjemmeoppgjøret mot Sunderland var en kamp Hull virkelig burde vinne for å holde nedrykkskonkurrentene på avstand. Men det var enklere sagt enn gjort.

Det ble en oppvisning i sjansesløseri, i tillegg til flust av marginer imot for vertene.

Se høydepunktene i videovinduet øverst i saken.

– Det burde vært straffe
Sunderland er hittil det eneste laget som allerede har mistet muligheten for Premier League-spill kommende sesong. Men Hull slet likevel med å finne veien til mål mot jumbolaget. Vertene følte seg snytt for straffespark da Oumar Niasse brassesparket ballen opp i armen til John O'Shea.

– Det er farefullt spill. Det er derfor den armen kommer opp. Det burde vært blåst før ballen treffer O'Shea, sier TV 2-ekspert Petter Myhre.

Brede Hangeland mente at dommeren burde pekt på straffemerket.

– Det er pinglete av O'Shea. Den armen er i en helt unaturlig posisjon. Det burde vært straffespark, sier Hangeland.

Hull presset på for en scoring i andreomgang, men det var Sunderland og Billy Jones som headet inn 1-0-scoringen etter 68 minutter.

Vertene produserte flust av sjanser etter baklengsmålet, men Sunderland-keeper Jordan Pickford hadde en strålende kamp. På overtid sikret Jermain Defoe Sunderland-seieren med sin 2-0-scoring. Bildene viste at den engelske spissen burde vært annullert for offside.

– Det er smått utrolig at ikke linjedommeren ser den, sier Brede Hangeland.

0-2-tapet betyr at Hull ligger svært farlig an. Klubben har 34 poeng og ligger på 17. plass, men Swansea kan gå forbi, dersom waliserne vinner lørdagens kamp mot Everton.

– Dette var egentlig en trepoenger som skulle være med på å sikre Hulls plass i divisjonen. Slik gikk det ikke, sier Petter Myhre.

Tapet var Marco Silva sitt første nederlag på hjemmebane som Hull-manager.

I neste runde venter en ny nøkkelkamp for Hull. Der venter et vanskelig bortemøte med Crystal Palace.

Vokes-dobbel mot WBA
Burnley tok ledelsen 1-0 hjemme mot West Bromwich. Sam Vokes scoring etter 56 minutter gjorde at Burnley på det tidspunktet var garantert å holde seg i Premier League. Men ti minutter senere utlignet Rondón for gjestene.

Etter 77 minutter svingte Chris Brunt en corner inn i feltet, og Craig Dawson stanget inn 2-1 til West Bromwich. Fem minutter før slutt viste Vokes seg frem igjen. Den sterke spissen stusset et frispark i en fin bue over Ben Foster og i mål til 2-2.

Leicester sikret plassen
I slutten av førsteomgang utnytte Wilfred Ndidi en svak klarering av Etienne Capoue, og sendte Leicester i føringen på King Power Stadium. I andreomgang doblet Riyad Mahrez ledelsen. På overtid serverte Jamie Vardy en flott pasning til Marc Albrighton, som dunket inn vertenes tredje mål. 3-0-seieren betyr at fjorårets mestere har sikret seg Premier League-spill kommende sesong.

Swansea spiller hjemme mot Everton lørdag kl. 18.30.