Vendela forteller sannheten om romanseryktene

God kveld Norge (TV 2): Etter Farmen kjendis har medier spekulert i om Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) er i et forhold.

Helt siden Farmen kjendis var over tidligere i vår, har ryktene om at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har innledet et forhold florert blant både fans og i medier.

Kirsebom og Pilgaard innledet et nært vennskap inne på Farmen, og har også i etterkant av oppholdet tilbrakt mye tid sammen.

– Veldig forelsket

Første oppslag om romansen ble slått opp i Se og Hør allerede i feburar, med tittelen «Het flørt med Farmen-Petter».

I april hadde Se og Hør oppslag om dem etter at de hadde reist til varmere strøk sammen. «Veldig forelsket», «Hete døgn i Syden» og «Farmen-paret Vendela (50) og Petter (37) avslører alt» sto det på forsiden av bladet.

Inne i bladet kan man derimot lese at de ikke er et par, og at Vendela reagerer med vantro på interessen for den påståtte romansen. Mange har spekulert i om det hele er et stort PR-stunt.

– Det var et sjokk. At folk var SÅ interesserte i oss og vårt forhold. Nei, det hadde jeg ikke drømt om, sier Vendela til Se og Hør.

– Du er jo internasjonal supermodell

Da God kveld Norge møtte Farmen kjendis-deltakerne på Lothepus' konsert på Rockefeller i Oslo forrige lørdag, var Petter Pilgaard tydelig på de store forskjellene mellom ham og Kirsebom.

– Du er jo en internasjonal supermodell, mens jeg bare er han fyren som lekte gårdsgutt, konstaterer Pilgaard før han fortsetter:

– Så jeg skjønner jo at folk tenker «Kan ikke hun klare å ordne seg noe bedre enn han gårdsgutten?», sier han.

Mens Vendela synes det er litt stas at så mange er så entusiastiske til dem.

– Jeg føler at jeg svever litt på hele Norges befolkning som sier så snille og hyggelige ting, sier hun.

Bilde på Instagram

Det ble ikke mindre snakk da 730.no publiserte et bilde av dem på Instagram like før konserten skulle starte.

Finn deg en fyr som ser på deg slik Petter ser på Vendela 😍 #forholdsmål (via Jodel)

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

– Jeg så at Vendela hadde masse hår i ansiktet, og hun lever jo av ansiktet sitt, så da måtte jeg få håret vekk, forklarer Pilgaard til God kveld Norge.

– Det er jo ganske utrolig at folk klarer å ta bilder av så mye rart, men det var et veldig fint bilde – det så jo veldig koselig ut, ler Vendela.

Når God kveld Norges reporter spør hvorfor de er så mystiske, kommer svaret fra Vendela kontant.

– Jeg tror ikke at vi er så veldig mystiske. Vi er veldig gode venner, og det tenker jeg er greit, også får vi bare se hva som skjer, sier hun.

– Er du fortsatt singel?

– Hahaha! Om jeg fortsatt er singel? Ja, jeg er vel fortsatt singel, avslutter Vendela.

Se God kveld Norge lørdager kl. 22.10 på TV 2.