HISTORISK DYR: Benfica henviser til svenskens utkjøpsklausul. Det kan bety at han blir den dyreste svenske fotballspilleren i historien.
HISTORISK DYR: Benfica henviser til svenskens utkjøpsklausul. Det kan bety at han blir den dyreste svenske fotballspilleren i historien. Foto: Patricia De Melo Moreira

Fotballryktene: – Snapper stopperkjempen foran nesen på Manchester United

Og Liverpool jakter underskriften til PSG-stjerne.

Manchester United-manager José Mourinho har lenge vært ute etter Benficas svenske midtstopper Victor Nilsson Lindelöf, og Premier League-klubben skal ha vært i samtaler med Benfica og spillerens representanter i løpet av overgangsvinduet i januar.

Interessen er fortsatt der, men nå kan Lindelöf i stedet være på vei til Serie A og Inter for en overgang verdt 600 millioner kroner. Det er en overgangssum Manchester United kvier seg for å betale, men det er spillerens utkjøpsklausul. Benfica ønsker pengene i løpet av tre år, skriver den portugisiske avisen A Bola.

En slik overgangssum vil for øvrig gjøre Lindelöf til Sveriges dyreste fotballspiller noensinne, ifølge Expressen.

Ifølge franske L'Équipe er PSG-stjernen Lucas Moura usikker på egen fremtid. Brasilianeren kan være på vei bort på grunn av manglende spilletid denne sesongen. Liverpool og Atlético Madrid er begge interesserte.

Diego Costa har lenge blitt satt i sammenheng med andre klubber, og i januar skal Chelsea-spissen ha ønsket seg en overgang til kinesisk fotball. Nå kan Kina-drømmen gå i oppfyllelse, for ifølge Daily Record er den spanske landslagsspilleren nær en overgang til Tianjin Quanjian. Diego Costa vil få en ukelønn på nesten 7,7 millioner kroner, noe som vil gjøre angriperen til verdens best betalte fotballspiller.

Independent skriver at Tianjin Quanjian-eier Shu Yuhui har signert tre spillere fra europeisk fotball med tanke på høstsesongen.

Diego Costa kan få følge av Javier Mascherano, for Barcelona-stjernen ønsker å ta noen fete år i Kina før han vender hjem til Argentina og River Plate, skriver spanske Don Balón.

Chelsea er også åpne for å selge Willian når overgangsvinduet åpner, melder Daily Express. Chelsea tenker samtidig på fremtiden. Angriperen Michael Johnston har ennå ikke debutert for Celtic, men serielederne i Premier League ønsker å hente 18-åringen, skriver Daily Mail.

Ifølge Daily Star er også Brighton-målvakt David Stockdale ønsket på Stamford Bridge.

En annen het spiss på overgangsmarkedet er Kylian Mbappé. Manchester United har allerede fått et bud pålydende 850 millioner kroner avvist på Monaco-spissen. Nå skal Manchester City gjøre et forsøk ved å legge over 1,1 milliarder kroner på bordet. Det skriver Le10 Sport, ifølge Metro.

David De Gea drar trolig hjem til Spania og Real Madrid, og Manchester United har funnet erstatteren i den spanske hovedstaden, men i byrival Atlético Madrid. Independent melder at Jan Oblak er ønsket.

Ryan Giggs skal være en av få kandidater til å overta den ledige managerjobben i Middlesbrough, melder The Sun.

Tottenham er villige til å lytte til bud på Kyle Walker, ifølge London Evening Standard. Høyrebacken flørter med et klubbskifte og ble følgelig vraket til søndagens Nord-London-derby mot Arsenal på White Hart Lane.

Rafinha i Bayern München er en annen høyreback som kan være på flyttefot i sommer. FourFourTwo skriver at brasilianeren åpen for en overgang til Premier League, der både Arsenal og Liverpool er interesserte.

Joshua King kan få flere rutinerte lagkamerater før neste sesong. Bournemouth-manager Eddie Howe ønsker å få inn litt mer erfaring i spillerstallen, og ifølge Daily Mail har han blinket ut Chelsea-stopper John Terry og Sunderland-spiss Jermain Defoe.

Det ble aldri noen stor sesong for Leicester, til tross for kvartfinale-plassen i Champions League. Riyad Mahrez forlater sannsynligvis revene i sommer på jakt etter Mesterliga-spill neste sesong, skriver The Guardian.

En annen kantspiller, stortalentet Demarai Gray, vurderer også mulighetene sine som følge av lite spilletid denne sesongen.