Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et nytt intervju med magasinet GQ Style snakker Brad Pitt for første gang om tiden etter skilsmissen med Angelina Jolie i september i fjor.

– Jeg har sluttet å drikke alkohol, sier han, og innrømmer at han har drukket for mye.

Han går nå i terapi.

– Jeg lærer nå å takle følelsene mine, istedet for å bare tenke at jeg skal ta meg sammen, som jeg har vært vant til.

Han kaller seg selv følelsesmessig tilbakestående og sier han ikke er god på å takle følelser.

– Jeg vant lotteriet, men har skuslet det bort. Jeg har de siste månedene sørget som jeg ville sørget over noens død, sier han.

NYTT INTERVJU: Brad Pitt snakker ut i GQ Style. Foto: Faksimile
NYTT INTERVJU: Brad Pitt snakker ut i GQ Style. Foto: Faksimile

Barna fokus

Pitt forteller åpenhjertig at han har jobbet for mye de siste årene, og at han nå jobber for å bli en bedre far.

De seks månedene som har gått siden skilsmissen har gitt ham et nytt syn på familielivet – og ser at barna må komme først.

– Jobben har gjort meg fraværende. Barna får med seg alt, de trenger å bli holdt i hånden og forklart ting. De trenger å bli hørt. Når jeg jobber for mye hører jeg ikke, og jeg vil bli bedre på det, sier han.

Pitt og Jolie har seks barn sammen: Vivienne (8), Knox (8), Shiloh (10), Zahara (12), Pax (13) og Maddox (15).

Etter at nyheten om skilsmissen kom i fjor, har det vært tydelig at de to ikke skiltes som venner. De har kjempet om både en formue på flere hundre millioner dollar og om omsorgsretten til de seks barna deres.

Jolie har i tillegg beskyldt Pitt for å ha et stort forbruk av alkohol og hasj, og at han har et problem med å kontrollere sinnet.

Samtidig har Pitt sagt at han mener Jolie utleverer for mye om barna deres til media.

Nå har de to imidlertid blitt enige om å finne en løsning ved hjelp av sine advokater.

I det ferske intervjuet nevner bare Pitt Jolie én gang, det i forbindelse med at han anbefaler den nye filmen hennes, «First They Killed My Father».

Joli snakket

Angelina Jolie åpnet opp om skilsmissen tidligere i år. I et intervju sa da en tydelig preget Jolie at skilsmissen har vært tøff.

– Det var veldig vanskelig. Mange mennesker kommer i denne situasjonen. Hele familien har gått gjennom en vanskelig tid, og mitt fokus er mine barn, våre barn, sier hun.

– Vi er og vil for alltid være en familie. Og vi vil komme oss gjennom dette og forhåpentligvis bli en sterkere familie.