STOLT: Siv Jensen sier Frp kan være stolte av det partiet har fått til i regjering de siste fire årene. 
STOLT: Siv Jensen sier Frp kan være stolte av det partiet har fått til i regjering de siste fire årene.  Foto: NTB scanpix/Vidar Ruud.

Siv Jensen varsler ytterligere skattekutt ved ny valgseier

Frp-lederen mener høstens stortingsvalg vil bli spesielt viktig for Norges befolkning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siv Jensen gikk rett til to av de vanskeligste politiske sakene da hun på en pressekonferanse i forkant av Fremskrittspartiets landsmøte informerte om hva Frp vil prioritere hvis partiet beholder regjeringsmakten etter stortingsvalget:

Skatter og avgifter og innvandringspolitikk.

Gir Støre rett

– Jonas Gahr Støre har rett i en ting; dette valget blir et retningsvalg. Det betyr noe for velgerne hvem som skal styre landet fremover. Det er forskjell på om man skal ha valgfrihet i pleie, omsorg og utdanning eller ikke. Vi ønsker at skatter og avgifter skal ytterligere ned - en ny regjering kommer til å øke skattene, sa Jensen.

Deretter trakk hun frem innvandringspolitikk som ett av områdene hun mener Frp har lyktes med i sin periode i regjering.

– Det er ikke minst en avgjørende forskjell på innvandringspolitikken. Den vil bli liberalisert dersom ikke Frp sitter ved rattet, sa Jensen.

– Stolt parti

Partilederen mener Fremskrittspartiet i sine fire år i regjering kan være stolt av hva partiet har fått til.

– Samlet sett står vi oss godt. Vi ligger omtrent der vi lå for fire år siden i oppkjøringen til valget i 2013, mener Jensen.

– Vi har synlige og sterke statsråder, en offensiv stortingsgruppe og dyktige tillitsvalgte over hele landet. Vi har bygget mange sterke profiler og har bredde i partiet, sier Jensen.

– Vi har en god ramme for landsmøtet og det er et samlet og stolt parti som samles på Gardermoen til helgen, konkluderer Jensen.