Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter årets MET-galla, som fant sted natt til tirsdag norsk tid, skapte Kardashian-klanen flere overskrifter verden rundt.

Gallaen, som hvert år går av stabelen på Metropolitan Museum of Art i New York, er regnet som en av verdens mest eksklusive motebegivenheter.

85.000 krystaller

annual bathroom selfie

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Modell og reality-stjernen Kendall Jenner vakte oppsikt på den røde løperen med sin «nakenkjole». Ifølge USA Today består kreasjonen av hele 85.000 håndmonterte krystaller, og den skal angivelig ha tatt over 160 timer å lage.

Mange hyllet Jenners antrekk, men flere på sosiale medier har i etterkant spøkt med at det hele lignet mer på et fiskenett enn en kjole.

Do-selfie

Kveldens litt mer påkledde lillesøster Kylie Jenner, med ny sveis for anledingen, dro derimot med seg kjendiseliten inn på toalettet – og tok det flere amerikanske medier omtaler som «most epic selfie».

19-åringen publiserte bildet på sin egen Instagram-profil, og i skrivende stund har det tikket inn over 1.9 millioner likes på den stjernespekkede toalett-selfien.

Det er likevel per nå ikke nok til å danke ut Ellen DeGeneres' verdensberømte selfie, som på kun én time fikk over 1,2 millioner retweets på Twitter under Oscar-utdelingen i 2014.