SKADET: Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig kneskade i oppgjøret mot Anderlecht. Foto: AFP PHOTO / Oli SCARFF
SKADET: Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig kneskade i oppgjøret mot Anderlecht. Foto: AFP PHOTO / Oli SCARFF

Zlatans takk til United-kameratene

– Vil invitere hele laget på stor middag.

Zlatan Ibrahimovics fotballfremtid er uviss – både om han fortsetter i Manchester United og hvortid han eventuelt returnerer på banen.

Etter skaden valgte United-laget å varme opp til Burnley-kampen i trøyer med svenskens navn på. Den støtten ser det ut til at angriperen setter stor pris på.

Den svenske avisen Expressen skriver at 35-åringen som takk vil invitere lagkamerater og støtteapparatet til en stor middag.

Avskjedsmiddag?
Det spekuleres også i om middagen vil bli et slags punktum for Zlatans tid i Manchester. Den svenske stjernens kontrakt går ut etter denne sesongen, og partene har ennå ikke kommet til enighet om en forlengelse. MLS-klubben LA Galaxy er blitt nevnt som en mulig ny klubb, men det vil uansett gå lang tid før spissen vil være tilbake på banen.

Det er ventet at Zlatan vil være ute i mellom åtte til tolv måneder grunnet den alvorlige korsbåndsskaden han pådro seg i Europaliga-oppgjøret mot Anderlecht.

I forrige uke skal United-angriperen ha dratt til USA for å bli operert av stjernekirurgen Freddie Fu, men det har kommet svært lite informasjon om fremgangen.

– Zlatan skal gjennom en stor operasjon. Han er mentalt og fysisk sterk. Zlatan skrev på sosiale medier at han ikke vil gi opp. Han vil kjempe videre. Det er jeg henrykt over, sa Mourinho i forrige uke.

Kraftspissen scoret totalt 28 mål denne sesongen.

– Det er den Zlatan jeg kjenner. Han har kjempet hele livet, helt siden han ble født. Jeg ser ingen grunn til at han ikke skal fortsette å kjempe. Nå vil jeg bare at operasjonen skal går bra. Han er i fantastiske hender, og jeg håper rehabiliteringen går bra slik at han mentalt kan forberede seg til neste steg, sa Mourinho forrige uke.