Vålerenga tapte igjen: – Et flatterende resultat

Ronny Deila sliter med å få orden på Vålerenga.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Odd – Vålerenga 2-1:

Scoringer av Pape Paté Diouf og Fredrik Nordkvelle sørget for 2-0-ledelse til Odd mot Vålerenga.

Ghayas Zahid reduserte på vakkert vis drøye 20 minutter før slutt, men reduseringen kom for sent.

Se hvordan Odd slo Vålerenga i Sportsnyhetene øverst!

Vålerenga måtte se seg slått 2-1 og har fått en svært svak start på årets Eliteserie-sesong.

– Det var en viktig seier for oss. Vålerenga var gode og de kjørte oss i andreomgang. Vi hadde ballen litt for lite, men vi vant og det var det viktigste, sa Fredrik Nordkvelle til Eurosport Norge etter kampslutt.

– Vi ble litt rystet av Vålerenga i starten. Det var da vi fikk inn 2-0-målet vi avgjorde kampen. Etter pause ble det nesten spill mot ett mål, men vi er veldig glad for tre poeng. Vålerenga hadde imidlertid ikke mange store sjanser, oppsummerer trener Dag-Eilev Fagermo.

– Et flatterende resultat
Vålerenga-trener Ronny Deila var skuffet etter nederlaget.

– Vi burde ha skapt mer, og vi ble hardt straffet. Vi hadde en periode frem til pause der vi falt sammen. Vi hadde en fin andreomgang og scoret et fint mål. Odd lå veldig lavt. Vi ble imidlertid straffet hardt og skapte ikke nok selv, mente Vålerenga-trener Ronny Deila.

Tidligere Vålerenga-trener Kjetil Rekdal mener Ronny Deila har en stor jobb å gjøre fremover for å få Vålerenga på rett spor.

– Resultatet var flatterende på en måte, for Odd var ikke så mye bedre. Jeg har sett Odd betraktelig mye bedre og prestasjonsmessig bedre enn mot Vålerenga. Men fotball handler om å score mål, og det gjorde Odd, sa tidligere Vålerenga-trener Kjetil Rekdal, som kommenterte kampen for Eurosport Norge.

– Vålerenga mangler en stor, sterk spiss
Vålerenga ligger helt nede på 12. plass på tabellen med seks poeng etter seks serierunder. Fire av sesongens seks første kamper er endt med tap.

– Jeg mener at Vålerenga mangler en stor, sterk spiss og en midtbanespiller som kan ta ansvar. Det var ingen som hadde sett for seg at Vålerenga skulle ligge så langt nede før sesongen startet, mente Rekdal.

Vålerenga jaget utligningsmålet i sluttminuttene, men scoringen kom aldri.

– Vi fikk en spennende kamp som levde helt inn. Det ble dramatisk mot slutten, men Vålerenga klarte ikke å komme tilbake. Vålerenga klarte ikke å skape den store sjansen til 2-2. Selve kampen bølget litt frem og tilbake. Det ble imidlertid for tungt for Vålerenga å komme tilbake fra 0-2. For Odd ble det en slitekamp, mente Rekdal.