På det 18. forsøket lyktes det for Burnley på bortebane

Tok en svært viktig seier mot Crystal Palace.

Ashley Barnes og Andre Gray sikret tre svært viktige poeng og Burnleys første borteseier for sesongen med 2-0 mot Crystal Palace i Premier League lørdag.

Burnley har vært svært solid på eget gress sesongen og derfor også holdt seg over nedrykksstreken. Sesongens første borteseier har imidlertid latt vente på seg.

Tre serierunder før slutt kom endelig trepoengeren for laget som før kampen lå kun fire poeng over Swansea på 18.-plass.

Barnes sjokkåpnet
Ashley Barnes sørget for at Sean Dyches lag fikk en drømmestart på kampen.

Spissen kranglet med seg et innlegg og satte ballen mellom beina på Crystal Palace-keeper Wayne Hennessey til 1-0.

Samme mann satte ballen i mål igjen etter 16 minutter, men ble avblåst for hands.

Sam Allardyces hjemmelag slet med å finne rytmen i spillet. Christian Benteke, som senket Liverpool med to scoringer sist, ruslet skuffet av banen i annen omgang etter å ha blitt byttet ut.

Gray avgjorde
Vertene prøvde å sette trykk på et for anledningen godt bortelag, og hele stadion ropte på straffespark da Jon Flanagan felte Wilfried Zaha inne i feltet. Dommer vinket imidlertid spillet videre, og etter 85 minutter satte Andre Gray inn 2-0.

Spissen ble spilt gjennom av George Boyd og var sikker i avslutningsøyeblikket. Dermed kunne de tilreisende Burnley-supporterne juble for tre poeng i det 18. forsøket i Premier League.

Resultatet gjør at Burnley klatrer til 14.-plass på tabellen. Laget har en kamp mer, men åtte poeng ned til Swansea på nedrykksplass.

Crystal Palace ligger på 16.-plass med 38 poeng.