HART TIL UNITED?: Joe Hart og Vincent Kompany, her etter Mesterliga-kampen mot Sevilla i 2015.
HART TIL UNITED?: Joe Hart og Vincent Kompany, her etter Mesterliga-kampen mot Sevilla i 2015. Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: – Mourinho planlegger sjokkovergang

José Mourinho vil hente de Gea-erstatter fra erkerivalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea-spissen Diego Costa skal ha blitt observert på en fasjonabel restaurant i Knightsbridge sammen med superagenten Jorge Mendes og flere andre forretningsmenn. Det har ført til nye spekulasjoner om spissens potensielle Kina-overgang.

AC Milan skal ha sett seg ut Chelsea-playmaker Cesc Fábregas som en sommersignering. Ifølge Corriere dello Sport vil italienerne «gjøre alt» for å sikre seg mannen med nest flest assist i Premier League gjennom tidene.

Michail Antonio kan se ut til å forsvinne fra West Ham i sommer, men nå skal klubben ha tilbudt den engelske landslagsspilleren en dobling av lønnen. Det skriver Daily Mirrror.

José Mourinhos Manchester United har vært bunnsolide defensivt denne sesongen og kun sluppet inn 24 mål. Men portugiseren skal likevel ha planer om å styrke forsvaret betraktelig. Ifølge Daily Mirror vil Mourinho hente både Victor Lindelöf fra Benfica og Marquinhos fra PSG. Svenskens prislapp skal være på omtrent 440 millioner kroner, mens Marquinhos trolig vil koste over 550 millioner kroner.

Men dagens mest overraskende Manchester United-rykte handler om en keeper. Ifølge Marca kan utskjelte Joe Hart bli David de Geas erstatter i United-buret. Den engelske landslagskeeperen er formelt sett Manchester City-spiller, men har vært utlånt til Torino denne sesongen. Mye tilsier at både Hart og de Gea kommer til å skifte arbeidsgiver i løpet av sommeren, men en overgang mellom United og City er sjelden kost. Den forrige spilleren som har representert begge klubber er argentinske Carlos Tevez. Ifølge Independent skal ikke Hart være avvisende til en United-overgang.

Dejan Lovren kontraktsforlengelse med Liverpool har gjort kroaten til den femte best betalte forsvareren i Premier League. Det hevder Daily Mirror. Kun David Luiz, Nicolas Otamendi, Vincent Kompany og John Terry hever høyere lønn enn Lovren. Men Jürgen Klopp skal fortsatt være ute etter defensive forsterkninger. Førstemann inn kan bli Milan-backen Mattia De Sciglio. Den italienske forsvareren har 31 landskamper for Italia. 24-åringen går snart inn i sitt siste kontraktsår, og klubben skal være villig til å selge ham i løpet av sommeren.

Arsenal og Inter skal begge være ute etter Barcelonas Arda Turan. Daily Mirror hevder at tyrkeren kan bli Mesut Özils erstatter. Det som kan gjøre Gunners-overgangen vanskelig, er at Diego Simeone muligens kan være på vei til Inter. Der vil han i så fall være lysten på en gjenforening med Turan, som han tidligere hadde i Atlético. Det skriver den tyrkiske avisen Fanatik.

Middlesbrough kjemper en svært tøff kamp for å overleve i Premier League. Et nedrykk kan bety at flere spillere vil bort. Ifølge Daily Telegraph har West Bromwich lyst på forsvarer Ben Gibson, men Tony Pulis skal ikke være helt fornøyd med prislappen på 330 millioner kroner.