KLAR TIL Å STEPPE INN: Kan José Mourinho være mannen José Mourinho trenger?  Foto: Oli Scarff
KLAR TIL Å STEPPE INN: Kan José Mourinho være mannen José Mourinho trenger?  Foto: Oli Scarff

Mourinho: – Vurderer å ta meg selv ut på laget

Spøkefull José Mourinho før helgens oppgjør mot Swansea.

Manchester United-manager, José Mourinho spøkte med at han vurderer å ta seg selv ut i troppen som skal møte Swansea til helgen. 

– Jeg trener også hardt i treningsstudioet. Så jeg kan være et alternativ, sa Mourinho på pressekonferansen før søndagens kamp mot Swansea.

Manchester United sliter med både skader og suspensjoner. Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Juan Mata, Chris Smalling, Phil Jones og Marcos Rojo er alle skadd. I tillegg må Mourinho klare seg uten Marouane Fellaini, som fikk direkte rødt kort i derbyet mot Manchester City. I samme kamp pådro Timothy Fosu-Mensah seg en skade, som gjør at også han er uaktuell til helgen.

– Vi er i trøbbel, men vi skal kjempe. Det er sikkert, sa Mourinho.

United mål er å ta seg til mesterligaen neste sesong. Fortsatt er det to muligheter til å oppnå dette, den ene ved å klare en topp fire-plassering i Premier League. og den andre muligheten er å vinne Europaligaen der de har kvalifisert seg til semifinale mot spanske Celta Vigo.

Første semifinale spilles førstkommende torsdag, og Mourinho sa at Pogba kan bli klar til dette oppgjøret. I tillegg gjør Mata god fremgang etter lyskeoperasjon.

I ligaen ligger United på 5.-plass, ett poeng bak byrival City og to poeng bak Liverpool. Sistnevnte har en kamp mer spilt.

(©NTB)