Kronprinsparet involvert i trafikkuhell ved Los Angeles

Marius Borg Høiby kjørte inn i en annen bil, ifølge Malibu-politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag i palmehelgen var Marius Borg Høiby involvert i et trafikkuhell i Malibu i Los Angeles County i California. Dette bekrefter politiet overfor avisen VG.

– Det var en mindre trafikkulykke der han kjørte inn i bilen foran. Det har ikke skjedd i stor fart, da skadene på bilen foran ikke var store. Vi opprettet sak på stedet, men vil ikke forfølge dette videre. Saken ligger nå hos forsikringsselskapene, som vil ta seg av erstatningen, sier politiets talsmann Richard Curry til avisen.

Ifølge avisen skjedde ulykken med resten av kronprinsparet på slep.

– De kom i en trafikkhendelse, og alt gikk bra, sier Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen til TV 2. Hun legger til at resten av familien ikke var i samme bil.

Marius Borg Høiby flyttet tidligere i år til California for å studere, noe som ble kjent i forbindelse med sønnens 20-årsdag. Samtidig tok kronprinsesse Mette-Marit et kraftig oppgjør med norsk presse og deres behandling av sønnen, noe som gikk bred oppmerksomhet.

– Marius Borg Høiby flyttet for noen måneder siden til California for å studere økonomi og ledelse ved et ikke navngitt universitet, og kronprinsparet valgte derfor i år bort norsk fjellpåske på hytta i Uvdal for å tilbringe noen dager sammen «over there». Kronprinsessens sønn satt angivelig selv ved rattet i sin bil da uhellet inntraff, mens kronprinsparet fulgte etter i en egen bil. Men det var heldigvis ingen personskade, og de slapp alle med skrekken, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland.