Storhamar-trener Fredrik Söderström (t.v.) og styreleder i Storhamar Njål Berge (t.h.) 
Storhamar-trener Fredrik Söderström (t.v.) og styreleder i Storhamar Njål Berge (t.h.)  Foto: sil.no

Her er Storhamars nye trener

Svenske Fredrik Söderström er Storhamars nye trener.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Norge - Slovakia direkte på TV 2 Zebra og tv2sumo.no.

Fredrik Söderström er ansatt som ny trener i Storhamar. Det melder Storhamar på sine hjemmesider. 39-åringen har de siste seks sesongene ledet Oskarshamn i Allsvenskan. Storhamar har signert en toårskontrakt med den svenske treneren.

Söderström gleder seg til å ta fatt på jobben på Hamar.

– Jeg har fått et kjempegodt inntrykk av klubben siden vi fikk kontakt og jeg var her på besøk for noen uker siden. Denne avgjørelsen kjennes korrekt for meg, og jeg gleder meg enormt til å jobbe som hovedtrener for Storhamar Hockey, forteller Fredrik Söderström til sil.no.

– Lang og grundig prosess
Etter at Sjur Robert Nilsen forlot Hamar har klubben brukt tid på å finne erstatteren.

– Vi er veldige fornøyde med at Fredrik takket ja til vårt tilbud om å bli ny trener for Storhamar Hockey. Det har vært en lang og grundig prosess for å forsikre oss om at vi ansetter riktig trener for å ta Storhamar Hockey til neste nivå, forteller Sjur Rakstad-Larsen, leder av klubbens sportsutvalg til sil.no

Den nye Storhamar-treneren, som er født i Leksand i Sverige, har en tydelig plan på hvordan Storhamar skal se ut sesongen 2017/2018.

– Jeg vil at vi skal spille en hockey som gjør at vi kan vinne matcher. Vi skal spille en hockey som handler om fart og ferdigheter. Men vi kan ikke bare spille med hjertet vi må også bruke hjernen! Jeg har mye «passion» for hockeyen og kommer til å legge mye energi ned i å skape et lag som brenner for å vinne hockeykamper, avslutter Fredrik Söderström til sil.no.

Svenske også klar for Stjernen
Også Stjernen har fått ny trener fredag. Svenske Leif Strömberg (55) har signert en toårskontrakt med Fredrikstad-klubben. Strömberg har tidligere vært trener i blant andre Färjestad, Leksand og Malmö.