BLIR I LIVERPOOL: Dejan Lovren (til høyre), som på bildet feirer en scoring med Jordan Henderson, har skrevet under på en ny kontrakt.
BLIR I LIVERPOOL: Dejan Lovren (til høyre), som på bildet feirer en scoring med Jordan Henderson, har skrevet under på en ny kontrakt. Foto: AP Photo/Frank Augstein

Liverpool-stjerne signerte ny langtidskontrakt

– Jeg er verdens lykkeligste mann i dag, sier Dejan Lovren.

Dejan Lovren (27) har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool, melder klubben selv på sine nettsider.

Ifølge Independent strekker kontrakten seg til 2021, og ukelønnen ligger på 1,1 millioner kroner.

– Verdens lykkeligste
Lovren kom fra Southampton i juli 2014, og har totalt fått 105 kamper for Merseyside-klubben.

– Det er en spesiell dag for meg og min familie. Jeg er verdens lykkeligste mann i dag. Det er nok en drøm som går i oppfyllelse. Det er alltid drømmen å bli værende så lenge som mulig i den ene klubben jeg elsker – og det er Liverpool, sier Lovren.

– Stor respekt etter alt som skjedde
Kroaten var utskjelt og mange ønsket ham vekk etter hans første sesong, men Lovren er klar på at nå er stemningen en helt annen.

– Etter alt som skjedde i begynnelsen, så mener jeg at jeg har gjort det bedre de to siste sesongene enn i min første. Klubben har belønnet meg, de tror på meg og det gjør også fansen. Det har jeg stor respekt for etter alt som skjedde, sier han.

– Jeg er fornøyd med alt og jeg ønsker bare å bli her så lenge som mulig, og være en del av denne familien i mange, mange flere år, fortsetter Lovren.

Denne sesongen har han spilt spesielt godt sammen med Joel Matip. På de 15 kampene duoen har spilt sammen har Liverpool tapt kun én kamp.

– Jeg er glad for å være en del av dette laget og planen for fremtiden. Vi er et veldig talentfullt lag, med mange spesielle spille og en utrolig manager. Klubben er fantastisk, fansen støtter oss alltid, selv på de dårlige dagene, noe som er det aller viktigste. Jeg er gleder meg definitivt til fremtiden, avslutter 27-åringen.

– Ikke god nok
Men ikke alle lar seg overbevise.

– Liverpool må få seg ny midtstopper. Det han gjør i forkant der... Han er ikke god nok i det hele tatt. Jeg har lenge sagt at Liverpool trenger en ny midtstopper ved siden av Joël Matip, for Lovren er ikke god nok, sa TV 2s Simen Stamsø Møller i pausen under oppgjøret mellom Liverpool og Crystal Palace. Da hadde Christian Benteke akkurat utlignet, og de røde tapte til slutt 1-2.