GOTTA WEAR SHADES: Han kan smile over suksessen nå, men det har ikke alltid vært enkelt for Dwayne «The Rock» Johnson.
GOTTA WEAR SHADES: Han kan smile over suksessen nå, men det har ikke alltid vært enkelt for Dwayne «The Rock» Johnson. Foto: Van Tine Dennis/ABACA/Stella Pictures

The Rocks råd til arbeidsledige: 
– Jobb hardere enn alle andre

God kveld Norge (TV 2): Superstjernen sier han aldri hadde kommet så langt om det ikke hadde vært for maks innsats og hardt arbeid.

Dwayne «The Rock» Johnson har vært alt annet enn arbeidsledig de siste årene.

Men det har ikke alltid vært sånn for den tidligere wrestleren.

– Jeg hadde en periode i livet der jeg ikke hadde noe å gjøre, og lette etter en jobb. Så ja, det er bedre tider nå, sier actionstjernen til God kveld Norge.

Veien ut av arbeidsledighet fant Dwayne via hardt arbeid og selvsikkerhet.

– Uansett hva det skulle være var jeg villig til å jobbe hardt – hardere enn konkurrentene – slik at jeg var trygg på det jeg skulle gjøre.

HARDT ARBEID: The Rock gir jernet. Foto: Planet Photo / Stella Pictures
HARDT ARBEID: The Rock gir jernet. Foto: Planet Photo / Stella Pictures

– Da jeg startet i Hollywood for 17 år siden visste ingenting. Jeg kunne ikke skuespill, jeg kjente ikke bransjen. Jeg kunne ingenting. Men jeg visste det var hardt arbeid, og jeg visste jeg var villig til å stå på.

Hardt arbeid er også løsningen i et ekteskap, mener Dwayne. Selv om hans første ikke gikk helt etter planen.

– Første gang jeg giftet meg var jeg livredd! Jeg ante ikke hva jeg gikk til. Jeg var bare 25 år og hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre. Men jeg var villig til å jobbe hardt for å få det til å funke. Selv om det endte med en skilsmisse. Jeg lærte mye av det.

Verdens mest sexy mann på forsiden av People.
Verdens mest sexy mann på forsiden av People.

I slutten av 2016 ble Dwayne kåret til verdens mest sexy mann av magasinet People – en tittel han kommer til å leve lenge på.

– Jeg tar den tittelen resten av livet! Det er en morsom greie. Nå har jeg en anledning til å la egoet mitt snakke for meg. Hvis jeg er i en diskusjon kan jeg bare si: «Jeg hører hva du sier, men fakta er at jeg er verdens mest sexy mann. Det er ikke du.»

Se intervjuet med The Rock på lørdagens God kveld Norge klokka 22.10.