REAL-DOBBEL? Både James Rodriguez og Alvaro Morata kan ende opp i Manchester United.
REAL-DOBBEL? Både James Rodriguez og Alvaro Morata kan ende opp i Manchester United. Foto: Miguel Vidal

Fotballryktene: – James Rodriguez har valgt draktnummer i Manchester United

Der skal han kanskje fore Antoine Griezmann og Alvaro Morata med lekre pasninger.

Det nærmer seg sesongslutt i Premier League. Manchester United har fortsatt to muligheter til å kvalifisere seg til Champions League neste sesong, noe som neppe vil være negativt i jakten på nye spillere.

En av dem som helt sikkert setter pris på Champions League-spill er Neymar. Brasilianeren tror at Manchester United er villig til å utløse utkjøpsklausulen på nærmere 1,9 milliarder kroner. Det skriver Daily Record.

José Mourinho har begynt å planlegge hvem som skal spille på topp for de røde djevlene i 2017/18-sesongen. Portugiseren ønsker at Antoine Griezmann og Alvaro Morata skal bli de nye spydspissene til Manchester-klubben. Da er det i så fall sannsynlig at David de Gea forsvinner til Real Madrid som en del av Morata-avtalen, skriver Daily Telegraph.

Selv er Morata lysten på en retur til Juventus, til tross for interessen fra Manchester United og Chelsea, skriver Tuttosport.

Kanskje får Manchester United både i pose og sekk i hestehandelen med Real Madrid i sommer? James Rodriguez skal nemlig allerede ha valgt hvilket draktnummer han skal ha i Manchester United. Det blir trøye nummer ti, som Wayne Rooney akkurat nå spiller i, skriver Don Balon.

Wayne Rooney nekter foreløpig å avsløre om han spiller i Manchester United neste sesong. Det har blitt spekulert i om Rooney drar til USA eller Kina i løpet av sommervinduet.

En annen spiss har også lansert seg selv som Manchester United-spiller. Jeison Lucumi har imponert for den colombianske klubben America de Cali denne sesongen, og nå ønsker han seg til Manchester, skriver Daily Mail.

West Hams Michail Antonio ser ut til å forlate London-klubben i sommer. Han har takket nei til klubbens siste kontraktsforslag, skriver The Times. West Ham-manager Slaven Bilic ønsker at Liverpool-spissen Daniel Sturridge skal fylle tomrommet etter Antonio, skriver Daily Express.

Manchester City tror de kan overbevise Tottenham om å selge Kyle Walker i sommer. Daniel Levy foretrekker å selge Walker til utlandet, men City kan bli neste stoppested om Mauricio Pochettino gir grønt lys, skriver Daily Telegraph.

Både Chelsea og Everton er svært interesserte i Napolis forsvarsspiller Kalidou Koulibaly. Da må den italienske klubben helst finne en erstatter først, skriver Daily Mirror.

Ellers ønsker Everton også sikre seg underskriften til Anderlecht-stjerneskuddet Youri Tielemans. Klubben har satt av 230 millioner kroner til kjøpet, skriver Voetbal Magazine.

Chelsea nærmer seg en avtale med Juventus for midtbanespilleren Claudio Marchisio, skriver The Sun. 31-åringen har lenge vært en favoritt hos Antonio Conte.

Liverpool kan komme til å gjøre et siste forsøk på å lokke Isco til Merseyside. Spanjolen har også vært koblet til Chelsea, skriver Don Balon.

Om de røde trenger å få inn litt ekstra midler kan et salg av Kevin Stewart til Brighton være aktuelt. Anfield-klubben ønsker rundt 110 millioner kroner for Stewart.

WBA ser nedover i divisjonene etter forsterkninger. Lincoln-forsvareren Sean Raggett er på vei til The Hawthorns for en drøy million kroner, skriver Daily Mail.

Hva skjer med John Terry neste sesong? Charlie Adam og Danny Mills er begge enige om at José Mourinho bør prøve å hente midtstopperen til Manchester før neste sesong. Dety hadde vært litt av en bombe!