Zucca-assist da Rangers tapte den første kvartfinalen

Ottawa Senators tok første stikk i kvartfinalen.

Ottawa Senators slo New York Rangers 2-1 i den første kvartfinalen i NHL natt til fredag.

Etter en målløs første periode, var det Rangers' Ryan McDonagh som satte kampens første mål, sju minutter ut i andre periode. Han fikk pucken servert av Mats Zuccarello et godt stykke fra mål og sendte den rett i nettet.

Mot slutten av andre periode utlignet Ryan Dzingel for hjemmelaget. Deretter så det lenge ut til at det skulle gå mot ekstraomganger, men nærmere 16 minutter ut i tredje periode satte Erik Karlsson det avgjørende målet for Senators.

Zuccarello var på isen i 17 minutter og 57 sekunder i løpet av kampen.

– Det var ikke bra nok i det hele tatt. Vi går i fellen deres. Det var dårlig innsats for å være ærlig. Vi skaper masse sjanser, men vi må forsvare oss litt bedre. Vi må være sikrere når vi har pucken i laget. Vi kan ikke gi den vekk hele tiden, sier Zuccarello til TV 2.

Målvakt Henrik Lundqvist sto som en levende vegg i store deler av oppgjøret. Han kunne ikke gjøre mye med det «umulige» skuddet til Karlsson like før slutt.

Selv Karlsson måtte innrømme at han var heldig.

– Henrik gjorde en fantastisk match og viste at han er en mann for de store matchene. Vi hadde en taktikk om å skyte som mye som overhodet mulig, og det ga uttelling. Det var to veldig gode lag på isen i kveld, men jeg synes vi fortjente seieren, sa Karlsson i et tv-intervju med NBC Sports.

Neste kamp i best av sju-serien er natt til søndag.

– Vi må reise oss hele gjengen. Vi må spille bedre enn hva vi gjorde i dag. Henke står på hodet og er utrolig bra. Sånne mål kommer i ny og ne. Det er ikke noe å gjøre med det, sier Zucca.