KLAR FOR MANCH... Nei, vent. Gareth Southgate valgte rubgy-kampen mellom Leeds Rhinos og Huddersfield Giants i stedet for å overvære Manchester-derbyet på Etihad, der flere landslagsspillere var i aksjon.
KLAR FOR MANCH... Nei, vent. Gareth Southgate valgte rubgy-kampen mellom Leeds Rhinos og Huddersfield Giants i stedet for å overvære Manchester-derbyet på Etihad, der flere landslagsspillere var i aksjon. Foto: Reuters / Ed Sykes

Southgate valgte rubgy-kamp i stedet for Manchester-derbyet

Kampvalget til Englands landslagssjef vekker oppsikt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under torsdagens Manchester-derby spilte landslagsspillern Raheem Sterling og Marcus Rashford fra start, mens flere landslagsaktuelle spillere var å finne på Manchester United-benken.

En som ikke var å finne på stadion var imidlertid landslagssjef Gareth Southgate.

Han befant seg i stedet på Headingly Carnegie Stadium i Leeds, for å seg rugby-kampen mellom Leeds Rhinos og Huddersfield Giants.

At landslagssjefen valgte rugby-kamp i stedet for Manchester-derby vekker oppsikt i England.

På Twitter var det mange som stusset over kampvalget.

Headingly Carnegie Stadium ligger, ifølge Google Maps, en times kjøretur fra Etihad Stadium, og Daily Mail skriver det er uvanlig at en så stor kamp blir droppet av landslagssjefen. Englands neste landskamp er mot Skottland på Hampden Park i VM-kvaliken den 10. juni.

Det var for øvrig noen som også viste forståelse for den engelske landslagssjefens valg.