Dortmund slo Bayern München og er klar for cupfinalen

Borussia Dortmund snudde til 3-2-seier borte mot selveste Bayern München og sikret seg finaleplass mot Eintracht Frankfurt i den tyske cupen.

Bayern München ledet 2–1 da Dortmunds tenåringssensasjon Ousmane Dembélé viste seg fram for alvor.

Først satte han opp Pierre-Emerick Aubameyang som utlignet til 2–2 etter 69 spilte minutter.

Bare minutter senere var det Dembele selv som ordnet matchvinnergoalen med en glitrende skudd som avsluttet en like glitrende kontring.

Javi Martínez og Mats Hummels scoret målene til Bayern München etter at Marco Reus hadde åpnet ballet.

Dortmund vant også cupsemifinalem borte mot Bayern München for to år siden, og gjentok dette onsdag kveld.

Det betyr at det blir finale mot Eintracht Frankfurt 27. mai.

– Det er helt utrolig at vi klarer å vinne her i München, sa Dortmunds trener Thomas Tuchel til ARD.

– Svært skuffende, fastslo hjemmelagets Phillip Lahm. Veteranen spilte sin aller siste cup.