Guro Bjørøen har brukt dobbelthakestrammeren i fire uker for å få mindre dobbelthake. 
Guro Bjørøen har brukt dobbelthakestrammeren i fire uker for å få mindre dobbelthake.  Foto: Pål Martin Rossing

TV 2 Hjelper deg tester: Får Guro mindre dobbelthake av denne?

TV 2 hjelper deg har brukt apparatet som lover å stramme opp dobbelthaken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med kun to minutters daglig bruk skal dobbelthakestrammeren raskt gi deg tydelig redusert dobbelthake, i alle fall ifølge produktomtalen:

Ved hjelp av tre forskjellige kraftige fjærer vil dobbelthaken raskt bli tydelig redusert. To minutters daglig trening er alt som skal til!

Glenn Due Sørensen og Guro Bjørøen har stilt hakepartiet til disposisjon for TV 2 hjelper deg slik at vi kan teste produktet.

– Jeg har hatt dobbelthake hele livet, men jeg kommer nok ikke til å savne den om den blir borte, sier Glenn Due Sørensen.

Glenn Due Sørensen håper på mindre dobbelthake etter treningsperioden på fire uker. 
Glenn Due Sørensen håper på mindre dobbelthake etter treningsperioden på fire uker. 

– Jeg er jo spent på å se om dobbelthaken blir borte. Jeg er den som tar bildene i vår familie, fordi jeg vil ikke være med på bilder selv. Da må det eventuelt alltid være i fugleperspektiv, sier Guro Bjørøen.

Slik skal den brukes

Dobbelthakestrammeren plasseres mellom haka og brystet, og presses sammen med å presse haka nedover – først med å nikke rolig med hodet, deretter ved å åpne underkjeven.

Dobbelthake

Dobbelthake kommer i flere utgaver, og er en sekkebetegnelse.

Det vanligste er å ha fett lokalisert under huden, og over hudmuskelen.

Noen har fett som ligger enda dypere på halsen, andre ganger det dobbelthake fordi man har løs hud.

Dobbelthake er ofte forbundet med overvekt, men man trenger ikke nødvendigvis være overvektig for å ha dobbelthake. Mange er genetisk disponert for dobbelthake.

Kilde: Bjørn Tvedt, plastisk kirurg ved Akademiklinikken.

Etter hvert som man blir sterkere i hakepartiet skal man bytte ut fjær i konstruksjonen, slik at motstanden blir tyngre. Både Guro og Glenn har brukt haketrimmeren i fire uker.

Tydelig redusert dobbelthake?

De har hatt samme livsstil som før testperioden, og har brukt haketrimmeren hver dag. Men hverken Guro eller Glenn kan se at de har fått tydelig redusert dobbelthake etter treningsperioden, til tross for at produktomtalen lover mindre dobbelthake

– Jeg ser ikke noe forskjell på meg selv, overhodet. Jeg er nok helt lik nå, som da jeg var her for fire uker sida, sier Glenn Due Sørensen.

– Den er der fortsatt. Den har ikke krympet, eller blitt noe større, håper jeg. Jeg tror den er kommet for å bli, sier Guro Bjørøen.

Butikken som selger dobbelthakestrammeren i Norge sier til TV 2 hjelper deg at 4 uker er i minste laget for å se de helst store resultatene, men hevder at de vil komme etter hvert.