NYE PROSJEKTER: Disse tre er klare for å gå løs på din hage 
NYE PROSJEKTER: Disse tre er klare for å gå løs på din hage  Foto: Pandora Film

Hagetid er på jakt etter nye prosjekter

Trenger hagen din noen kloke hoder og grønne fingre, kan du melde deg på Hagetid her.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter prosjekter som vårt team kan forvandle til noe helt nytt, så deltakere må være åpen for friske løsninger! Det må samtidig være praktisk mulig for ekspertene våre å gjennomføre forvandlingen på en uke.

Det er også viktig for oss at hagen kan inspirere og begeistre både hageeiere og ikke minst; tv-seere. Som deltaker må man være villig til å gi fra seg kontrollen, men målet vårt er jo at dere skal bli fornøyde!

Hvem kan søke?

Hagetid søker etter hager over hele landet. Kanskje har du ikke en hage, men en bakgård som kan bli til en hage? Eller et uteområde med fantastisk potensiale?

For at vi skal gjøre jobben vår på best mulig måte, må deltakerne flytte ut av boligen mens hagearbeidet foregår, og siden vi er mange arbeidere med mye utstyr, trenger vi både god plass og lett tilgang til hagen.

Deltakere må selvsagt også være villige til å bli filmet og la seg intervjue foran kamera. Høydepunktet vil være når deltakerne får se sin nye hage for første gang.

Hageeier må selv betale for møbler, materialer og planter og må derfor bidra med en egenandel. Vi dekker arbeidskraft og designer og tilpasser oss denne summen i samarbeid med dem. Det er derfor ikke summens størrelse som er avgjørende for hvilke prosjekt vi velger ut.

Hvordan søker du?

Dersom du ønsker å søke må du svare på alle spørsmålene i påmeldingsskjemaet. Du må legge inn et bilde av familien (max 4 Mb) og bilder av hagen (max 10 Mb). Dersom du ønsker kan du også legge inn en filmsnutt.

Hvis Hagetid synes ditt prosjekt er interessant vil vi komme på befaring for å ta en titt på prosjektet.

Vi ber om forståelse for at vi ikke har mulighet til å holde alle søkere orientert om deres søknad og at vi kun tar direkte kontakt med dem som er aktuelle for programmet.

For å søke, trykk her.

Lykke til!