PÅ BENKEN UNDER KLOPP: Etter at Jürgen Klopp ankom Liverpool, har Daniel Sturridge oftere vært å finne på benken. Nå kan han være på vei bort. Her med Alberto Moreno (t.v.) og Loris Karius. 
PÅ BENKEN UNDER KLOPP: Etter at Jürgen Klopp ankom Liverpool, har Daniel Sturridge oftere vært å finne på benken. Nå kan han være på vei bort. Her med Alberto Moreno (t.v.) og Loris Karius.  Foto: John Sibley

Liverpool-stjernen kan ha spilt sin siste kamp for klubben

Liverpool er trolig uten Daniel Sturridge (27) resten av sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Sturridge har bare startet ni kamper denne sesongen, fem av disse i Premier League. 27-åringen har som oftest vært å finne seg på benken under Jürgen Klopp, som har foretrukket Roberto Firmino eller Divock Origi på spissplassen i de viktigste kampene.

Sturridge har slitt fryktelig med skader de siste årene, og måtte også stå over helgens 1-2-tap for Crystal Palace med en hofteskade. Skaden kan bety at Sturridge uaktuell til sesongens fire siste Premier League-kamper, melder The Guardian.

Det kan også bety at Sturridge har spilt sin siste kamp i Liverpool, for Klopp skal være åpen for å selge angriperen, som var en av Brendan Rodgers' viktigste spillere etter overgangen fra Chelsea i 2013.

Sturridge var tidligere i vinter ute med skade i to måneder, før han returnerte til kampene mot Stoke og West Bromwich. The Telegraph skriver at det ofte har vært et problem for Liverpools medisinske apparat å fastslå nøyaktig hvor lenge Sturridge vil være utilgjengelig når han har pådratt seg skader.

Liverpool har allerede Sadio Mané og Adam Lallana ute av de offensive spillerne. Det er imidlertid ventet at Lallana vil returnere før sesongslutt. Liverpool ligger på tredjeplass, men kan bli forbigått av begge Manchester-klubbene om resultatene i hengekampene går mot Klopps mannskap.

Sturridge, som kom til Chelsea fra Manchester City som Bosman-spiller i 2009, vant Champions League, Premier League og FA-cupen to ganger med Chelsea. I løpet av årene i London-klubben hadde han et utlån i Bolton.