BLIR DYR: Ikke bare må Manchester United ut med et stor overgangssum, men Antoine Griezmann blir også dyr i drift.
BLIR DYR: Ikke bare må Manchester United ut med et stor overgangssum, men Antoine Griezmann blir også dyr i drift. Foto: Lluis Gene

Fotballryktene:

– Griezmann enig med ny klubb

Og Zlatan Ibrahimovic er ferdig i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange fryktet karrieren til Zlatan Ibrahimovic var over etter den alvorlige korsbånsskaden han pådro seg mot Anderlecht forrige uke, men sent søndag gikk han ut og avfeide rapportene.

Ifølge The Mirror er svensken ute opptil tolv måneder med skaden, noe som utelukker muligheten til å bli værende i Manchester United. I stedet kan USA og Major League Soccer (MLS) bli neste stoppested for Ibrahimovic, som er ønsket hos MLS-nykommerne Los Angeles FC.

Ibrahimovic, som fyller 36 år til høsten, er Manchester Uniteds toppscorer denne sesongen med 28 mål. Kontrakten med klubben løper 30. juni. Ibrahimovic hadde muligheten til å forlenge avtalen, men usikkerheten rundt hvorvidt United ville være i Mesterligaen neste sesong, fikk spissen til å avvente.

José Mourinho ser mot Madrid etter erstattere, for spanske Don Balón melder at Real Madrid-angriper Álvaro Morata er ønsket på Old Trafford. Kanskje må det to spillere til for å erstatter Ibrahimovic, for en agent hevder ifølge The Mirror at Atlético Madrids Antoine Griezmann er enig med Manchester United om de økonomiske betingelsene i en kontrakt. Manchester United må betale Griezmanns utkjøpsklausul på nærmere 980 millioner kroner for å kjøpe fri den franske landslagsspissen.

Carlos Soler på Valencia er også aktuell for Manchester United i en overgang verdt nesten 300 millioner kroner, skriver Daily Star. Serge Aurier skal heller ønske seg til Manchester United enn Barcelona når det er ventet at han forlater Paris Saint-Germain til sommeren, ifølge Daily Express.

Manchester United trenger også defensive forsterkninger, og The Telegraph skriver at Kyle Walker står på ønskelisten til Mourinho. Tottenham-backen kommer først til å bestemme seg ved sesongslutt hva som skjer videre. United får konkurranse fra Manchester City og Bayern München.

Tottenham kan stå ribbet tilbake etter sommerens overgangsvindu. Barcelona-legenden Xavi Hernández sier ifølge The Sun at Manchester City-manager Pep Guardiola er så interessert i å få Dele Alli til klubben, at han er villig til å sette ny overgangsrekord i verden for engelskmannen.

Jack Wilshere tok også engelsk fotball med storm i sin tid. Nå er Arsenal-spilleren åpen for en overgang til kinesisk fotball, skriver Daily Star. Wilshere, som denne sesongen har vært på utlån i Bournemouth, skal i samtaler med manager Arsène Wenger.

France Football melder at Olivier Giroud kan være på vei tilbake til Frankrike, for Marseille ønsker seg Arsenal-spissen før neste sesong. På samme fly fra England håper Ligue 1-klubben å få med Crystal Palace-duoen Steve Mandanda og Yohan Cabaya.

Bournemouth virker å gå mot sin tredje Premier League-sesong, og Eddie Howe ønsker å få med seg Chelsea-duoen Asmir Begovic og Nathan Aké før neste sesong. Aké har på lån i Bournmouth frem til januar. 300 millioner kroner kan det koste Bournemouth, skriver Daily Star.

Mandag sikret Newcastle opprykket til Premier League, og nå at klubben fra nordøst bestemt seg for å gjøre et forsøk på Jay Rodriguez, melder Daily Mail. West Bromwich er også interesserte i Southampton-spissen, og Tony Pulis nøyer seg ikke med det. Han var i Portugal i helgen for å se på Sporting CPs midtbanemann William Carvalho, ifølge The Telegraph.

Schalke-trioen Sead Kolasinac, Max Meyer og Leon Goretzka kommer ikke til å signere for Liverpool, sier Bundesliga-klubbens sportsdirektør, Christian Heidel, ifølge tyske Revier Sport. Heidel var for øvrig kollega med nåværende Liverpool-manager Jürgen Klopp i Mainz.

Lyon skal være desperate etter å beholde Alexandre Lacazette, som er ønsket i klubber som Liverpool og Arsenal, skriver Telefoot, ifølge ESPN.