SKREV TIL BABYEN: Serena Williams har publisert et bilde av sin voksende mage og skrevet noen ord til den lille som er på vei.
SKREV TIL BABYEN: Serena Williams har publisert et bilde av sin voksende mage og skrevet noen ord til den lille som er på vei. Foto: Instagram

Stjernens ord til babyen rører kollegaene

«Fra verdens eldste nummer én, til verdens yngste nummer én.»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige uke la Serena Williams (35) ut en Snapchat-melding som viste at tennisstjernen er gravid og 20 uker på vei.

Mandag, på bursdagen til forloveden Alexis Ohanian, la tennisstjernen også ut et bilde på Instagram som viser hennes voksende mage, sammen med en rørende melding til den lille.

«Min kjære baby,

Du ga meg styrken jeg ikke visste at jeg hadde. Du lærte meg den sanne betydningen av ro og fred. Jeg kan ikke vente på å møte deg. Jeg kan ikke vente på at du skal bli med i «the players box» (plasser som er reservert for tennisspillerne) neste år. Men viktigst av alt, så er jeg så lykkelig over å dele det å være verdensener sammen med deg, nok en gang i dag. På Alexis Ohanians bursdag ;) Fra verdens eldste nummer én, til verdens yngste nummer én. – Mammaen din.»

– Elsker dette
Williams topper fortsatt verdensrankingen i tennis, og når hun skriver at hun vil ha babyen med på tribunen tyder alt på at hun har planer om å fortsette tenniskarrieren etter fødselen.

Blant de mange som har kommentert Instagram-oppdateringen er flere tennisstjerner.

– Så vakkert, skriver Willimas' gode venninne Caroline Wozniacki. Dansken har også har funnet plass til en hel del hjerter.

– Elsker dette, skriver Victoria Azarenka, som også tyr til hjerte-emojis.

– Så spent på å møte den lille
Williams' forlovede har også lagt ut et bilde på Instagram.

– Min nummer én, Serena Williams, er gravid (hun annonserte det offisielt tidligere i dag), og jeg er så spent på å møte den lille. Du fortsetter å forbløffe meg, skriver Ohanian, som er en av grunnleggerne av nettstedet Reddit.

Bursdagsbarnet omtaler ikke sin egen store dag. I stedet avslutter han sin oppdatering med å skrive om minnedagen for det armenske folkemordet.

– 24. april er en tøff dag for oss armenere. Må vi alltid huske de ofte våre forgjengere gjorde, ære dem gjennom våre suksesser og sette pris på våre velsignelser, skriver han.

Ohanians besteforeldre kom til USA som flyktninger etter å ha overlevd det armenske folkmordet. Ifølge Store Norske Leksikon brukes betegnelsen om den tvungne massedeportasjonen og massedrap på armenere i Det osmanske riket under det ungtyrkiske styret i 1915-1920.