Mourinho: – Jeg gråter ikke om Pogba mister City-kampen

Både Paul Pogba og Antonio Valencia risikerer å miste oppgjøret mot Manchester City på grunn av skader. José Mourinho nekter å deppe av den grunn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester City – Manchester United på TV 2 Premium og TV 2 Sumo torsdag kl. 21.00

Skadeproblemene for José Mourinho og Manchester United fortsetter med uforminsktet styrke.

For bare dager etter at klubben slapp nyhetene om at Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic mister resten av sesongen på grunn av alvorlige skader, havnet både Paul Pogba og Antonio Valencia på skadelisten.

Pogba måtte forlate banen med en muskelskade mot slutten av søndagens 2-0-seier mot Burnley, og er ifølge Manchester Evening News høyst usikker til storkampen mot byrival Manchester City førstkommende torsdag.

– Jeg gråter ikke om Pogba mister kampen
José Mourinho vet ikke hvor lenge verken Pogba eller Valencia er ute med skader.

– Jeg vet ikke, sukker han overfor lokalavisen Manchester Evening News.

Han bekrefter imidlertid at Pogba pådro seg en muskelskade i oppgjøret mot Burnley.

– Jeg vet ikke om det tretthet i musklene eller om det er en muskelskade, sier Mourinho.

– Men om Pogba ikke kan spille på torsdag, så kan han ikke spille på torsdag. Da spiller vi med en annen spiller i hans posisjon, og jeg gråter ikke av den grunn, slår han fast.

Manchester United har for øyeblikket kun 16 spillere tilgjengelige i kamptroppen. Det er minimumskravet for en kamptropp i Premier League.

Dersom både Valencia og Pogba mister oppgjøret mot Manchester United må José Mourinho fylle opp troppen med juniorspillere.

En av spillerne som da trolig får sjansen er midtbanespilleren Matty Willock, som scoret på Etihad for reservelaget tidligere denne sesongen, ifølge Manchester Evening News.

– Mourinho må levere en taktisk triumf
Sky Sports-ekspert og tidligere Manchester United-back Gary Neville tror at José Mourinhos tilgjengelige menn må spille på sitt høyeste nivå for å ta poeng mot Manchester City på Eithad.

– Manchester United må levere en utrolig forestilling i en kamp som har en utrolig betydning. Dersom Manchester United vinner, så vil de passere City på tabellen. Dette blir en kritisk måned for Manchester United, slår Neville fast i sin egen podcast.

Neville mener Mourinho må levere nok en taktisk triumf for å få med seg et godt resultat fra gigantduellen mot byrivalen.

– City er et veldig godt lag som kan rive Manchester United i stykker. Det vil derfor bli svært interessant å se hva José Mourinho gjør. Han bruker som regel å legge en grundig taktisk plan i storkampene så det blir spennende å se hvordan han tilpasser og endrer på laget mot Manchester City, konstaterer Gary Neville.

Se Manchester City – Manchester United torsdag kl. 21.00