Chelsea-stjerne sammenligner motstanderprofil med sesongens beste spiller

– De er begge fantastiske spillere, sier Eden Hazard. Han har spilt sammen med «Evertons N'Golo Kanté».

Se Eden Hazard sammenligne Kanté og Gueye i videovinduet øverst!

Chelsea er ett av lagene i Premier League med flest stjerner i sine rekker, og det var heller ikke overraskende at ligalederens midtbanedynamo N'Golo Kanté ble kåret til sesongens beste i ligaen.

I et intervju tidligere denne uken fikk Eden Hazard spørsmål om Kanté er den mest energiske spilleren han noensinne har spilt med, og da dro belgieren fram en av søndagens Chelsea-motstandere.

– Jeg spilte også med Idrissa «Gana» Gueye fra Everton, i Lille. Han ligner på Kanté. De er små, de løper overalt. De er begge fantastiske spillere. Det er bedre å ha slike spillere i laget enn å spille mot dem, sa Hazard.

Se Everton-Chelsea søndag 15.05 på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!

– Han er en av de beste midtbanespillerne i verden
Den belgiske trollmannen, som selv var blant de seks som fikk flest stemmer da spillerne stemte fram sesongens beste spiller, skrøt dog mest - og uhemmet - av sin midtbanekollega Kanté.

DE BESTE: Dele Alli og N'Golo Kanté ble kåret til sesongens beste unge spiller og sesongens beste spiller av spillerne selv forrige helg
DE BESTE: Dele Alli og N'Golo Kanté ble kåret til sesongens beste unge spiller og sesongens beste spiller av spillerne selv forrige helg Foto: Hannah Mckay

– Vi er glade for å ha ham i laget. Vi vet alt om ham, både fra denne sesongen og fra forrige sesong med Leicester, og vi fikk sjansen til å ha ham i laget. Jeg mener han er en av de beste midtbanespillerne i verden nå, sa Hazard.

Les også: TV 2-ekspert før sesongstart: – Kanté er sommerens beste signering og mer verdifull enn Pogba

Tidligere denne sesongen har Hazards lagkamerat David Luiz beskrevet Kanté som et «monster». Belgieren deler det synspunktet.

– Det er som David sier. Han er et monster. Han løper overalt på banen, og han har scoret noen flotte mål denne sesongen. En fantastisk spiller, sa Hazard.

Har du fått med deg disse klippene?