TIL LONDON? Kalidou Koulibaly, her i duell med Karim Benzema, er ønsket av Chelsea.
TIL LONDON? Kalidou Koulibaly, her i duell med Karim Benzema, er ønsket av Chelsea. Foto: Alberto Pizzoli

Fotballryktene: – Antonio Conte har funnet sin John Terry-erstatter

Og Arsène Wenger insisterer på at Alexis Sanchez blir værende i klubben.

Arsène Wenger fikk en etterlengtet opptur på søndag med FA-cupseieren over Manchester City, mye takket være hans chilenske stjernespiller, Alexis Sanchez. Til The Sun insisterer Wenger på at Sanchez blir i klubben, i hvert fall i ett år til. Franskmannen har heller ikke gitt opp håpet om at Sanchez vil forlenge kontrakten sin med London-klubben. Hva Wenger selv tenker å gjøre, sier han imidlertid ingenting om.

Wengers kommende finalemotstander, Antonio Conte, skal ifølge Daily Mirror ha krevd å få midler til å handle med i sommer. Southamptons nederlandske midtstopper Virgil van Dijk og Evertons Romelu Lukaku skal være hovedprioritetene.

Med John Terry allerede på vei ut dørene, mens Diego Costa ryktes å lengte til Kina, føler Conte at han først og fremst må forsterke disse lagdelene, og han skal ikke ha latt seg skremme av at duoen nok kommer til å koste i overkant av 1,3 milliarder kroner.

Vi skal holde oss til serielederen, for Chelsea lå i fjor sommer langflat etter Napolis midtstopper Kalidou Koulibaly, men klarte ikke å overtale Napoli til å la ham gå. Nå melder Express at Napolis klubbpresident holder døren på gløtt for landsmannen Antonio Conte. For snaue 600 millioner kroner skal han være villig til å la senegalesiske Koulibaly dra til hovestadsklubben.

Manchester City møter Manchester United i Premier League på torsdag, men ifølge Daily Star skal de allerede ha vunnet krigen om Monacos venstreback Benjamin Mendy. Mendy, som imponerte stort i møtene mot nettopp Manchester City i Mesterligaen, skal ha bestemt seg for at han vil spille under Pep Guardiola. Så spørs det hva Monaco tenker om akkurat dét.

José Mourinho er imidlertid hovedfavoritt til å hente Mendys landsmann Antoine Griezmann. Rådgiverne til Griezmann har fortalt det franske nettstedet TF1 at Manchester United er den klubben som har vist mest interesse for den tjueseks år gamle franskmannen.

Som tidligere nevnt i denne spalten kan den tidligere Manchester United-stopperen, Michael Keane, være på vei tilbake til gamleklubben. Dermed frykter Evertons trener, Ronald Koeman, at han må se andre plasser etter en ny midtstopper. Liverpool Echo melder at Koeman skal være svært interessert i den engelske midtstopperen, men at han innser at han ikke kan konkurrere mot José Mourinho. Hulls Harry Maguire skal være et av alternativene Ronald Koeman vurderer.

Newcastle, som med seier i dag er klare for en retur til Premier League, har latt seg imponere av Fulhams Tom Cairney. Ifølge Mirror skal de være villig til å legge i overkant av 100 millioner kroner på bordet for den tidligere Hull-spilleren.

Mirror melder også at Wolves planlegger å benytte seg av låneopsjonen på snaue 20 millioner kroner for Derby-eiendommen Andreas Weimann.