Her tar suspenderte Neymar av etter Messis overtidsscoring

Lionel Messi sendte Barcelona opp på tabelltopp i La Liga. Det satte to hjemmeværende Barcelona-stjerner stor pris på.

Se de elleville jubelscenene hos Neymar og Rafinha i videovinduet!

Neymar måtte stå over søndagens El Clásico på grunn av det røde kortet brasilianeren pådro seg mot Málaga.

Barcelona-stjernen hadde fylt stuen med venner for å se kampen mot Real Madrid, og det tok av da Lionel Messi på overtid satte inn seiersmålet. På sin Snapchat-konto delte han de elleville jubelscenene.

Og scoringen er verdt å juble for. Med søndagens 3-2-seier på Santiago Bernabéu overtar Barcelona tabelltoppen i La Liga på innbyrdes oppgjør. Real Madrid har like mange poeng som katalanerne, men har én kamp til gode.

Rafinha, som er ute flere måneder med en kneskade, delte også følelsene på sosiale medier, og stemningen hjemme i hans stue så ut til å være like god.

Messis matchvinnermål på overtid var hans nummer 500 for Barcelona, men kan vise seg å bli et av hans viktigste i karrieren. Casemiro sendte Real Madrid i ledelsen etter en halvtime, men Messi utlignet få minutter senere. Med et kvarter igjen å spille sendte Ivan Rakitic Barcelona opp i 2-1. Like før full tid trodde Real Madrid at de hadde reddet ett poeng ved James Rodríguez, men på overtid dukket Messi opp og fikset 3-2-seier.

Real Madrid har også to semifinaler mot Atlético Madrid i den spennende sesonginnspurten. Atlético er for øvrig nummer tre med sju poeng opp til de to gigantene. Sevilla har den fjerde og siste Champions League-plassen.

Barcelona har vunnet La Liga de to siste sesongene. Real Madrid vant sist under José Mourinhos ledelse i 2011/2012-sesongen.