TILBAKE TIL OLD TRAFFORD? Manchester United skal lede kampen om Michael Keane, ifølge Daily Express.
TILBAKE TIL OLD TRAFFORD? Manchester United skal lede kampen om Michael Keane, ifølge Daily Express. Foto: Jason Cairnduff

Fotballryktene: – Solgt for småpenger i 2015. Nå må angrende United betale dyrt

Men Burnley har gjort det klart at de ikke må selge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daværende manager Louis van Gaal så ikke for seg at Michael Keane kunne bli en spiller av Manchester United-format, og i 2015 solgte han den unge stopperen til Burnley for 35 millioner kroner.

Det angrer nok Manchester United på nå. Faktisk så mye at de vil kjøpe spilleren tilbake, skriver Daily Express. Burnley skal i utgangspunktet kreve 230 millioner kroner for Keane, som har ett år igjen av kontrakten til sommeren, men United sikret seg en videsalgsklausul på 25 prosent ved et mulig Burnley-salg av Keane da spilleren ble solgt for to år siden. Dermed kan prises presses ned til 175 millioner kroner, noe som er om lag fem ganger så mye som han ble solgt for i 2015.

Liverpool, Everon, Arsenal og Tottenham er alle interesserte i Keane, som selv skal ønske seg en retur til klubben han spilte i ungdomsårene. Burnley kommer imidlertid ikke til å bli enkle å forhandle med, for lokalavisen Burnley Express melder at dersom Turf Moor-klubben ikke får overgangssummen de ønsker, kan de komme til å la han gå vederlagsfritt neste sommer.

David De Gea kan være på vei bort fra Manchester United etter sesongen, og ifølge The Sun krever manager José Mourinho to spillere av Real Madrid om de skal få tak i målvakten: Álvaro Morata og Raphaël Varane.

Liverpool-manager Jürgen Klopp stolte så lite på Alberto Moreno at han omskolerte den høyrebeinte midtbanespilleren James Milner til venstreback, men Klopp ser ikke nødvendigvis på det som en permanent løsning. Daily Mail melder at Liverpool og Hull nærmer seg enighet om en overgang for Andrew Robertson, som kommer til å koste rundt hundre millioner kroner.

Klopp mener Liverpool nå er mer attraktive for potensielle storkjøp, spesielt om klubben havner blant de fire beste, skriver The Guardian, og nevner Klopps ønskeliste med navn som Julian Brandt, Naby Keïta og Vigril van Dijk.

The Sun melder at Arsenal er nær å hente inn Mesut Özils erstatter, nemlig Arda Turan fra Barcelona.

Everton har hatt suksess med belgiere som Marouane Fellaini, Kevin Mirallas og Romelu Lukaku. Nå ønsker de å hente en ny mann fra Belgia, nemlig Anderlecht-kaptein Youri Tielemans på 19 år. De blå fra Merseyside kan vente seg konkurranse fra Monaco for spilleren som er verdsatt til nærmere 250 millioner kroner. Det skriver The Telegraph.

Jay Rodriguez har fått de siste sesongene ødelagt av skader, og har slitt med å spille seg til fast plass på Southampton denne sesongen. Ifølge The Mirror er Crystal Palace og West Bromwich interesserte i engelskmannen.

Bournemouth-manager Eddie Howe ønsker ikke å utelukke at de vil gjøre et forsøk på å signere John Terry før neste sesong, skriver Daily Echo. Chelsea-kapteinen forlater Stamford Bridge ved sesongslutt.