Fotballryktene: – Kinesisk klubb vil gi Costa syv millioner kroner i uken

Diego Costa vil ha lønnsøkning - kinesisk klubb vil punge ut for kraftspissen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sky Sports avslørte i går at Michael Keane kommer til å forlate Burnley ved sesongslutt. Den tidlige Manchester United-unggutten har vært en klippe i Burnley-forsvaret denne sesongen, og han blir neppe en billig mann. Prislappen skal ligge på omtrent 270 millioner kroner, noe Everton skal være villige til å betale. Det skriver Daily Mail.

Se nyeste episode av Premier Leaks i videovinduet øverst i saken.

Jack Wilshere pådro seg nylig en ny ankelskade. Engelskmannens Arsenal-kontrakt går ut etter neste sesong, men nå skriver Daily Telegraph at den skadeplagete midtbanespilleren kan vente seg et nytt kontraktstilbud fra The Gunners. 25-åringen har vært utlånt til Bournemouth denne sesongen.

Leonardo Bonucci er en del av det bunnsolide Juventus-forsvaret som holdt nullen i to kamper mot Barcelona. 29-åringen har hele fire år igjen av Juventus-kontrakten sin, noe som naturlig nok gjør ham til et meget dyrt overgangsobjekt. Nærmere 600 millioner kroner er det den italienske klubben skal kreve for midtstopperen. Den prislappen virker ikke å skremme Manchester City. Det skriver Telegraph. Både Chelsea og Manchester United skal også være interesserte.

Arsene Wengers Arsenal-fremtid er fortsatt helt i det blå, men klubbens spillerjakt pågår for fullt. En som kan være på vei inn på Emirates er Schalke-backen Sead Kolasinac. Den 23-årige bosnierens kontrakt går ut til sommeren. Også AC Milan og Everton har vist interesse for forsvareren. Det skriver Daily Mirror.

John Terrys lange Chelsea-karriere nærmer seg slutten. Midtstopperen er innstilt på å fortsette å spille noen år til. Det har West Ham-sjef Slaven Bilic fått med seg. Kroaten vil undersøke mulighetene for å hente Chelsea-ikonet til Øst-London etter sesongen. West Bromwich er annen Premier League-klubb som skal ønske seg forsvarsveteranen.

En annen som kan komme til å forlate Chelsea i sommer er Diego Costa. 28-åringen har kun scoret tre ganger i 2017, men flere kinesiske klubber skal ligge langflate etter den kontroversielle angriperen. Bråkmakeren tjener omtrent to millioner kroner i uken i London, men nå skal han ønske seg en vesentlig bedre kontrakt. Den kinesiske klubben Tianjin Quanjian skal være villig til minst å tredoble Costas ukelønn. En sum på omtrent syv millioner kroner i uken kan bli aktuelt. Det skriver Daily Mail. Både Romelu Lukaku og Alvaro Morata har tidligere blitt nevnt som potensielle erstattere for stjernespissen.

Den tidligere Manchester United-assisten René Meulensteen har kommet med et forslag til hvordan United kan gjøre en god byttehandel i sommer. Nederlenderen foreslår at José Mourinho bør prøve å inkludere Gareth Bale i en byttehandel mot David de Gea.