GJENFORENES? Zlatan Ibrahimovic og Serge Aurier har hatt en trøblete fortid. Nå kan de bli lagkamerater igjen.
GJENFORENES? Zlatan Ibrahimovic og Serge Aurier har hatt en trøblete fortid. Nå kan de bli lagkamerater igjen. Foto: Pascal Pochard-casabianca

Fotballryktene: – Hevdet Zlatan hadde oralsex med treneren. Nå vil han til Manchester United

Men svensken kan forsvinne til USA før den tid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovics (35) kontrakt med Manchester United går ut etter sesongen. Svensken har scoret hele 28 mål denne sesongen og er i forhandlinger med rødtrøyene om en ny kontrakt.

Men en rekke andre klubber snuser på svensken, blant andre Los Angeles FC.

Den nyoppstartede klubben vil tilby Zlatan 55 millioner kroner for å spille i den amerikanske MLS-ligaen, skriver Daily Mail.

En del av avtalen er at svensken kan lånes ut til Manchester United i høstsesongen, før han blir en del av Los Angeles-laget når sesongoppkjøringen i USA starter ved nyttår.

Om Zlatan blir i Manchester United, kan han få selskap av en tidligere lagkamerat. Ifølge L'Equipe har Serge Aurier fortalt Jose Mourinho at han ønsker å spille for rødtrøyene. Så spørs det om det blir en hjertelig gjenforening med Zlatan. I fjor ble Aurier suspendert i PSG etter å ha kommet med en rekke homofobiske og nedsettende kommentarer om både Laurent Blanc, Zlatan Ibrahimovic og andre lagkamerater. Aurier brukte det sosiale mediet Periscope til å slenge med leppa. Ifølge Daily Mail kalte han Blanc «en homse», i tillegg til å hevde at Blanc og Ibrahimovic hadde oralsex sammen.

Det sikreste tegnet på at overgangsvinduet nærmer seg er spekulasjoner om at David De Gea er på vei til Real Madrid. The Sun skriver at Los Blancos er villig til å legge 655 millioner kroner på bordet for keeperen.

En som er på vei vekk fra Real Madrid er Alvaro Morata. Morata er frustrert over lite spilletid. Da lokker det mer med en overgang til Chelsea, hvor han garantert vil få mye spilletid under Antonio Conte. Conte er mannen som hentet Morata til Juventus, men de rakk aldri å jobbe sammen. Conte ble nemlig italiensk landslagssjef i mellomtiden.

I Chelsea kan Morata erstatte Diego Costa. London-klubben frykter at superspissen lar seg lokke av kinesiske penger til sommeren, skriver Daily Mirror.

Arsene Wenger har fått mye kritikk denne sesongen. Kanskje hadde det sett annerledes ut om han hadde kjøpt N'Golo Kante og Thomas Lemar for to år siden. Da kunne han nemlig kjøpt duoen for «bare»137 millioner kroner, skriver The Sun.

Liverpool er forberedte på å la Emre Can bli i klubben selv om han skulle takke nei til en kontraktsforlengelse i sommer. Det skriver Daily Telegraph.

Merseyside-laget er på jakt etter Real Madrids Marco Asensio. AS skriver torsdag at et bud på 461 millioner kroner er blitt avvist av Real Madrid.

Watford-kaptein Troy Deeney forteller at han har blitt koblet til en haug med klubber, men at han kun forlater Watford om klubben ønsker å kvitte seg med ham. WBA skal være villige til å legge 220 millioner kroner på bordet for spissen.

Evertons ettertraktede spiss Romelu Lukaku har ifølge The Sun fortalt venner at han ønsker å spille for Chelsea neste sesong. Det vil koste London-klubben litt over én milliard kroner.

Tottenham har store planer om å styrke laget i sommer. En av dem som klubben ønsker seg er Bayern Munchen-kanten Douglas Costa. Det vil koste Spurs rundt 330 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Tottenham har også planer om å kaste seg inn i kampen om signaturen til Burnleys ettertraktede forsvarsspiller Michael Keane. Det kan fort bety at Eric Dier forsvinner til Manchester United, skriver Daily Telegraph.

Southampton er også på spillerjakt. Gylfi Sigurdsson og den svenske Leeds-spilleren Pontus Jansson er i kikkerten til Claude Puel.