TOPP TRE: James Tarkowski (Burnley), Alberto Moreno (Liverpool) og Michy Batshuayi (Chelsea) er de tre utespillerne som har tilbrakt mest tid på benken i årets Premier League-sesong.
TOPP TRE: James Tarkowski (Burnley), Alberto Moreno (Liverpool) og Michy Batshuayi (Chelsea) er de tre utespillerne som har tilbrakt mest tid på benken i årets Premier League-sesong.

Disse har tilbrakt mest tid på benken i Premier League

Burnley-stopper har sittet over to døgn på benken i årets sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

49 timer og 32 minutter. Det er tiden Burnley-forsvareren James Tarkowski har tilbrakt på benken denne sesongen. Ingen andre utespillere i Premier League «slår» den rekorden.

En undersøkelse utført av Bwin viser hvilke utespillere som har slitt benken mest denne sesongen.

Dyrt sommerkjøp nummer to på listen
Det er ikke bare Tarkowski som totalt har sittet over to dager på benken. Den belgiske spissen Michy Batshuayi kostet Chelsea 350 millioner kroner da han ble hentet fra Marseille i sommer. 23-åringen har ennå ikke startet en PL-kamp, men benkesliting har det blitt mer enn nok av. Han har andreplassen på listen med 48 timer og 21 minutter.

Batshuayi viste lovende takter i starten av sesongen, men til tross for Diego Costas sviktende form den siste tiden, har det likevel blitt svært lite spilletid for den belgiske landslagsangriperen.

Disse utespillerne har sittet lengst på benken

1 - James Tarkowski, 49 timer og 32 minutter.

2 - Michy Batshuayi, Chelsea. 48 timer og 21 minutter.

3 - Alberto Moreno, Liverpool. 47 timer og 29 minutter.

4 - Shaun Maloney, Hull. 40 timer og 43 minutter.

5 - Brad Smith, Bournemouth. 38 timer og 53 minutter.

6 - Enner Valencia, Everton. 36 timer og 55 minutter.

7 - Nathaniel Chalobah, Chelsea. 36 timer og 48 minutter.

8 - Kieran Gibbs, Arsenal. 36 timer og 25 minutter.

9 - Jon Flanagan, Burnley. 36 timer og 13 minutter.

10 - Ashley Fletcher, West Ham. 35 timer og 53 minutter.

Kilde: Bwin

På tredjeplass finner vi Liverpool-spilleren Albero Moreno. Den spanske backen fikk mye tillit av Jürgen Klopp i fjor, men i år har 24-åringen fått vesentlig færre muligheter. 47 timer og 29 minutter med benkevarming har det blitt for spanjolen.

Conte bytter mye - men ikke tidlig
Antonio Conte er den eneste Premier League-manageren som har brukt alle byttene i hver ligakamp denne sesongen. Men Chelsea er likevel den eneste klubben med to spillere på topp ti på benkesliter-listen. Unggutten Nathaniel Chalobah får syvendeplassen med 36 timer og 48 minutter. 22-åringen har fått åtte innhopp, men kun spilt totalt 71 minutter.

Kieran Gibbs har ti landskamper for England og totalt 224 kamper for Arsenal, men denne sesongen har blitt en tålmodighetsprøve for venstrebacken. 27-åringen har kun fått starte tre ligakamper inneværende sesong. Hans tid på benken holder til en åttendeplass på listen.

Det er flere spillere med landskamper for England på listen. Liverpools Jon Flanagan (én landskamp) er utlånt til Burnley denne sesongen. Forsvareren har kun fått slippe til i fem ligakamper denne sesongen. Det gir en niendeplass på benkelisten.