BLIR VÆRENDE: Arsène Wenger har begynt å planlegge neste sesong.
BLIR VÆRENDE: Arsène Wenger har begynt å planlegge neste sesong. Foto: Lee Smith

Fotballryktene:

– Wengers fremtid avslørt overfor mulige sommerkjøp

Og John Terry har nok av klubber å velge mellom før neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal håper å sikre seg Sead Kolasinac på Bosman-overgang fra Schalke. Den bosniske venstrebacken skal ha fått beskjed om at dersom han velger Arsenal, vil Arsène Wenger fremdeles være manager neste sesong.

23-åringen er en av flere potensielt nye Arsenal-spillere som har fått bekreftet hva som skjer etter sesongen, skriver Daily Mail, til tross for at Wenger ikke offisielt har forlenget avtalen med Arsenal. Det er ventet at London-klubben vil gjøre store omveltninger på spillerstallen i sommer. Daily Mirror skriver at Wenger og Arsenal allerede har begynt planleggingen.

Mens Kolasinac kan være på vei inn, linkes Alexis Sánchez stadig bort. Paris Saint-Germain er favoritter til å sikre seg chileneren, skal vi tro franske Yahoo. Det franske hovedstadslaget er forberedt på å betale rundt 500 millioner kroner for Sánchez, og vurderer å hente Mesut Özil i samme slengen. De to Arsenal-profilene har begge bare ett år igjen av kontrakten etter inneværende sesong.

Ifølge Talksport er andrekeeper David Ospina på vei til Fenerbahce.

Vest i London offentliggjorde Chelsea-kaptein John Terry at han er ferdig i klubben etter sesongen. Han spilte flere ungdomsår i West Ham før han ble Chelsea-spiller, og Hammers-manager Slaven Bilic ønsker ikke å utelukke en overgang til West Ham for Terry, skriver Daily Mirror. Bournemouth har allerede meldt sin interesse, og ifølge Daily Star kan Swansea være et annet alternativ om de beholder plassen. Lagets manager, Paul Clement, jobbet med John Terry da han var trener under Carlo Ancelotti i Chelsea.

Dario Gól melder at Chelsea er enig med Real Madrid om en overgang for den spanske landslagsspissen Álvaro Morata.

Michael Keane har blitt en av Premier League-stoppere etter at han forlot Manchester United. Burnley-spilleren skal nå være aktuell for en retur til Old Trafford, for José Mourinho ønsker å hente Keane i sommer, ifølge The Mirror. Moruinho vil også ha Ander Herrera med videre, og Daily Mail skriver at spanjolen vil få tilbud om en ny og forbedret kontrakt med en ukelønn på halvannen million kroner.

Mamadou Sakho har neppe en fremtid i Liverpool, og Goal melder at Roma er den siste klubben som har kastet seg inn i kampen om franskmannen, som har storspilt på utlån i Crystal Palace den siste tiden. Manchester Evening News rapporterer også at den italienske hovedstadsklubben vurderer å hente Jesús Navas fra Manchester City.

Liverpool har også den brasilianske unggutten Allan på utlån denne sesongen. Hertha Berlin ønsker 20-åringen i stallen også neste sesong. Det skriver ESPN.

Manchester City har ikke Joe Hart med i fremtidsplanene, og Liverpool skal vurdere å legge inn et bud på om lag 240 millioner kroner, skriver The Sun. Samme avis melder at Pep Guardiola ønsker å beholde Claudio Bravo, til tross for chilenerens svake form og at han søker ny førstekeeper.

Galatasaray har avvist at Tottenham kommer til å hente den portugisiske kantspilleren Bruma fra klubben, ifølge London Evening Standard.

La Gazzetta dello Sport melder at Inter, som er på trenerjakt, vil betale nærmere en halv milliard kroner for å sikre seg enten Chelseas Antonio Conte eller Diego Simeone i Atlético Madrid.

Everton kobles til Palermo-angriper Ilija Nestorovski, ifølge Estadio Deportivo.