Denise Bueno vakte stor oppmerksomhet blant spillerne før kampen mellom Desire og Sporting. 
Denise Bueno vakte stor oppmerksomhet blant spillerne før kampen mellom Desire og Sporting.  Foto: Splash News/NTB Scanpix

Denise hadde prøvd det meste for å bli kjent. En kamp som linjedommer gjorde susen

Denise Bueno er blitt en internettsensasjon etter dette bildet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun omtales som den nye brasilianske fotballsensasjonen.

Denise Bueno har skapt overskrifter verden over etter at bildene fra hennes opptreden som linjedommer i den lokale kampen mellom amatørlagene Desire og Sporting forrige uke har blitt spredt på sosiale medier.

Iført en kort shorts og en tettsittende, hvit (og våt) t-skjorte er Bueno definitivt ikke som andre linjedommere.

Lagbildet før kampstart viser at spillere på begge lag var mer opptatt av den ene dommeren enn av å se på fotografen.

Selv er hun opptatt av å bli tatt alvorlig som assistentdommer, en jobb hun har tatt den nødvendige utdannelsen for å kunne gjøre.

– Noen kaller meg en sexy linjedommer. Det er en beskrivelse jeg ikke liker. Jeg ser ikke på meg selv som sexy, men som profesjonell, sier Bueno ifølge Globo.

Men hun har ikke noe mot oppmerksomheten. Via sine sosiale medier-kontoer har hun delt både bilder og nyhetssaker som omtaler henne. Der får hun også stadig flere følgere, etterhvert som saken spres i verdensmedier.

Både The Sun, 90min.com og flere andre store fotballnettsider har delt historien om henne, og bare på noen timer har hun gått fra 15.000 til 21.000 følgere på Instagram.

Bueno har stilt opp for både aviser og TV-kanaler som har ønsket å snakke med henne etter at sosiale medier har gått varm på grunn av bildene. Hun har sågar trykket emneknaggen #bandeirinhasexy til sitt bryst.

Det er heller ikke første gang at hun har søkt rampelyset. På sosiale medier deler hun utfordrende bilder, og modellen har stilt opp i flere skjønnhetskonkurranser. Hun har også vært med i TV-programmet Globo Esporte São Paulo.

I fjor søkte hun om opptak til den brasilianske versjonen av Big Brother, men ble til slutt hindret i å delta da det ble kjent at hun kjente programleder Thiago Leifert godt.

Nå er hun allemannseie i Brasil, og navnet er spredd for alle vinder også i resten av verden.

Sou fã... linda, simpática e um amor de pessoa @mariamelilo 🌹. Entrevista #tvfama . #bandeirinhaSexy

Et innlegg delt av Denise Bueno (@denisebuenomusa)

Site IG

Et innlegg delt av Denise Bueno (@denisebuenomusa)

☘️

Et innlegg delt av Denise Bueno (@denisebuenomusa)