Hangeland tordner mot Arsenal-spiller:

– Det går bare ikke an! Det er millioner av fans som forventer tre poeng, da må dette være i orden

Alex Oxlade-Chamberlain frustrerer TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Middlesbrough-Arsenal 1-2

Alex Oxlade-Chamberlain og Arsenal kunne reise hjem fra Riverside med tre poeng mandag kveld.

Ledet gjorde London-laget også til pause, men likevel var TV 2-ekspert Brede Hangeland oppgitt over det han fikk se fra Arsenal-spilleren.

– Jeg lar meg frustrere, sa Hangeland om «The Ox» som for anledningen spilte høyre vingback i Arsenals uvant 3-4-3-formasjon.

Formasjonsskiftet kom til en kamp som betydde uvanlig mye for Arsenal. Etter fire bortetap på rad i Premier League måtte det bli seier om håpet om Champions League-spill neste år skulle leve.

Oxlade-Chamberlains offervilje og forberedelser fikk imidlertid Hangeland til å levere en tirade mot 23-åringen.

– Han er en fantastisk spiller, men han trekker seg i dueller. Dette er en livsviktig kamp. De må vinne. Da kan han ikke trekke seg, sier den tidligere Premier League-stopperen, mens bildene av den engelske landslagsspillerens veike duellspill ruller. (Se video over)

Men det var kanskje noe som frustrerte Hangeland enda mer.

– I hvert fall må du sørge for å ha rett skotøy på. Han sklir ikke bare én gang, men to ganger! Det går bare ikke an. Det er millioner av fans verden over som forventer tre poeng. Da må du i det minste ha redskapet og arbeidsverktøyet i orden, sa en engasjert Hangeland.

Arsenal vant til slutt kampen 2-1 etter at Alexis Sánchez og Mesut Özil scoret målene for Arséne Wengers menn.

Etter kampen innrømmet Oxlade-Chamberlain at det har skortet på innsatsen i de siste kampene.

– Det vi har gjort i de siste kampene har ikke vært bra nok. Vi har tatt ansvar i gruppen. Vi måtte gå tilbake til det grunnleggende, og sørge for at innsatsen vår var på det nivået som den kreves i en klubb som Arsenal, sa Oxlade-Chamberlain i et intervju etter kampen.

– Det er en ære å spille for en slik klubb og man må gi 100 prosent uke ut og uke inn, det har kanskje sviktet litt de siste ukene.