– Keeperstjernen mistet storkampen etter å ha skadet seg under filminnspilling

– Etter et tap er det ikke riktig å snakke om den situasjonen, sier Chelsea-manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se høydepunktene fra Manchester United-Chelsea i videovinduet øverst!

Chelsea måtte klare seg uten førstekeeper Thibaut Courtois i søndagens storkamp mot Manchester United. Erstatteren Asmir Begovic måtte se to baller ende i nettet bak ham i 0-2-tapet på Old Trafford. Dermed lever tittelkampen igjen, med Tottenham jaktende bare fire poeng bak de blå.

Det var en ankelskade som holdt Courtois ute mot Manchester United, men Chelsea har ikke offentliggjort skadeårsaken.

The Telegraph avslører at den er av det litt pinlige og uheldige slaget.

Under innspillingen av en reklamefilm i regi av klubben tirsdag, spilte han og en rekke andre Chelsea-profiler basketball. Etter å ha hoppet opp for å fange ballen, landet han forkjært og skadet ankelen. Nemanja Matic, Marcos Alonso, Asmir Begovic og Nathan Aké var vitner til uhellet under filminnspillingen, som er en del av et kommersielt samarbeid med amerikanske NBA.

– Etter et tap er det ikke riktig å snakke om den situasjonen. Courtois pådro seg en skade i løpet av uken, og det er grunnen til at han ikke var tilgjengelig til kampen, svarte Chelsea-manager Antonio Conte da han ble spurt om skaden etter søndagens kamp, skriver The Telegraph.

Courtois er også usikker til lørdagens semifinale i FA-cupen mot Tottenham. Marcos Alonso skulle egentlig spille søndagens kamp, men sykdom gjorde at venstrebacken måtte melde pass under oppvarming, bekrefter Conte.