NEDERLAG: Mats Zuccarello så lagkameratene havne under 0-2 fra utvisningsboksen.
NEDERLAG: Mats Zuccarello så lagkameratene havne under 0-2 fra utvisningsboksen. Foto: Seth Wenig

Hjemmetap for Zucca da Martinsen satt på tribunen

Andreas Martinsen og Montreal Canadiens har overtaket på New York Rangers.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter de tre første kampene er det Montreal Canadiens som leder 2-1 over New York Rangers i serien best av sju i NHL-sluttspillet Stanley Cup. Natt til mandag tok laget sin andre strake seier med 3-1 i Madison Square Garden.

Det var imidlertid med Andreas Martinsen som tilskuer. Nordmannen var utelatt.

Etter en målløs førsteperiode, var det gjestene fra Canada som tok ledelsen ved finske Artturi Lehkonen etter 17 minutter. Snaue åtte minutter ut i siste periode doblet Shea Weber ledelsen, men da satt Rangers' nordmann, Mats Zuccarello, i utvisningsboksen etter å ha fått fire minutter for høy kølle mot Andrej Markov.

– Jeg prøver ikke å slå ham i trynet. Jeg prøver å takle ham først. Jeg skal egentlig bare forsvare meg, men så kommer køllen høyt. Jeg beklager det. Jeg får ta på meg den, for jeg setter gutta i en dårlig posisjon. Det var dumt av meg. Vi må bare glemme den. Det var tøft å sitte der, men det er ikke sånn at man prøver å bli utvist, sier Zucca.

Alexdander Radulov scoret 3-0 midtveis i tredje periode, slik at Brady Skjeis redusering til 3-1 to minutter senere ikke ble mer enn et trøstemål.

Neste kamp går også i New York natt til onsdag norsk tid, før lagene forflytter seg tilbake til Montreal for femte kamp natt til fredag. Det er først til fire seirer.

– Vi må få til mer i angrep. Vi må finne en måte å komme gjennom midtsonen med fart, sier Zuccarello om neste kamp.