SNARVEI: Den voksne mannen ble behørig fotografert av andre gjester mens han prøvde å ta seg fra sitt eget rom til naborommet via vinduet. Foto: Opdalingen/privat
SNARVEI: Den voksne mannen ble behørig fotografert av andre gjester mens han prøvde å ta seg fra sitt eget rom til naborommet via vinduet. Foto: Opdalingen/privat

OPPDAL:

Elskskovssyk hotellgjest ville besøke naboen...

Av en eller annen grunn fant mannen ut at det var en god idé å klatre ut av vinduet og balansere langs gesimsen for å ta seg inn til kvinnen i rommet ved siden av – kun iført underbukse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utenfor sto flere hotellgjester som ble vitne til hendelsen.

De handlet som forventet – fant fram telefonene og knipset i vei.

Fikk streng beskjed

Det er lokalavisen Opdalingen som forteller om tildragelsen ved Quality Hotel Skifer i Oppdal sent om kvelden skjærtorsdag. Hotelldirektør Erik Sæther synes ikke det var en spesielt god idé å gå mellom rommene på utsiden av hotellet.

– Det er jo slike ting som virkelig kan gå galt. Vi ga streng beskjed om at man ikke kan ta den veien – og heller gå i gangen, sier Sæther til Adresseavisen.

Kjente hverandre

Hotelldirektøren må smile litt av historien når TV 2 ringer for en kommentar 1. påskedag. Han bekrefter at det var en amorøs mann som skulle på besøk til kvinnen på naborommet.

– De kjente hverandre, så han hadde ikke skumle hensikter. Men så er det sånn i vår verden at det der mobiltelefoner overalt, og utenfor sto det folk som foreviget dette, sier Sæther.

Fire meter ned

Rommene ligger i hotellets andre etasje. Hotelldirektøren anslår at det er fire meter ned til bakken fra der mannen klatret.

– Det er skiferheller under, så det er hardt å dette, sier han.

Det hele endte imidlertid godt. Hotellgjesten fikk tilsnakk og kommer neppe til å prøve seg på samme stunt flere ganger.

Om han til slutt fikk komme inn på rommet til kvinnen ved siden av, forteller historien ingen ting om.