SKADET: Thibaut Courtois.
SKADET: Thibaut Courtois. Foto: Adrian Dennis

– Courtois ute mot Manchester United

Asmir Begovic får sin første Premier League-kamp denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-Chelsea på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo klokken 17. Sendestart kl. 16.30.

Den belgiske journalisten Kristof Terreur, som følger hjemlandets Premier League-stjernene, melder på Twitter at Chelsea-målvakt Thibaut Courtois mister dagens kamp mot Manchester United.

Årsaken skal være en ankelskade han pådro seg på trening, men den er ikke mer alvorlig enn at Chelsea håper å ha Courtois tilbake til semifinalen i FA-cupen mot Tottenham neste helg.

– Det er en liten svekkelse for Chelsea, men det trenger ikke å bety så mye. I løpet av sesong må man regne med at keeperne får noen småskader, sier TV 2s Premier League-ekspert Erik Thorstvedt.

Inn kommer Asmir Begovic, som ikke har spilt i Premier League denne sesongen. Bosnieren voktet Chelsea-buret sist i FA-cupen i februar.

– Selv om han ikke har stått så mye denne sesongen, er han bra nok til å gjøre en jobb i denne kampen. Jeg har aldri vært den største tilhengeren av Begovic, men det er en grunn til at Chelsea hentet ham, og det er at han spile godt i Stoke. Men man har ikke den samme selvtillit når man har sittet lenge på benken og blir kastet inn, sier Erik Thorstvedt.

Så gjenstår det å se hvem Manchester United-manager José Mourinho velger å plassere mellom stengene, etter at David De Gea ble vraket mot Sunderland forrige helg til fordel for Sergio Romero.