DUO ØNSKET: Antoine Griezmann (t.v.) og Jan Oblak kan være på vei til England og Manchester United. 
DUO ØNSKET: Antoine Griezmann (t.v.) og Jan Oblak kan være på vei til England og Manchester United.  Foto: Pierre-philippe Marcou

Fotballryktene: – Mourinho har en lang handleliste til sommeren

Atlético Madrid-duo kan være på til Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har ikke vært en fantastisk sesong for Manchester United, til tross for at klubben brukte store penger i fjor sommer. Manager José Mourinho er nå klar for å bruke enda mer for å hente ligatittelen tilbake til Old Trafford.

Manchester United skal være villige til å bruke over 1,4 milliarder kroner for å sikre seg Atlético Madrid-duoen Antoine Griezmann og Jan Oblak, skriver Daily Star. Mens Griezmann skal score målene, skal Oblak stoppe motstandernes angripere. Han er ansett som erstatteren til David De Gea, som ryktes å være vei til spansk fotball og Real Madrid.

José Mourinho vurderer også å slenge inn et bud på Ross Barkley, som ikke blir enig med Everton om en ny og forbedret kontrakt, melder The Mirror. Det er ikke den eneste Everton-spilleren Mourinho vurderer, for portugiseren er forberedt på at Zlatan Ibrahimovic drar, enten i sommer eller neste år. Da skal Romelu Lukaku være aktuell som erstatter, ifølge Manchester Evening News.

Celtics lovende venstreback Kieran Tierney vil heller gå til Manchester United enn Arsenal og Tottenham, melder Manchester Evening News.

Watford-eierne er ikke helt fornøyd med jobben Walter Mazzarri har gjort i sin første sesong som Premier League-manager. Nå planlegger de å hente inn Claudio Ranieri, skriver Daily Express. Ranieri har vært uten jobb siden han fikk sparken som Leicester-manager i slutten av februar.

The Mirror melder at Tottenham gjør seg klar til å tilby Dele Alli en tredje kontrakt på bare 16 måneder for å holde Real Madrid unna stjerneskuddet.

Diego Costa har opplevd måltørke i vinter, og Antonio Conte skal være åpen for å kvitte seg med den spanske landslagsspissen til sommeren, skriver Daily Express. Costa kan være på vei til kinesisk fotball, slik han angivelig ønsket i januar, og inn som erstatter kan Real Madrids Álvaro Morata komme. Tottenham-manager Mauricio Pochettino kommer ikke til å gi byrivalen konkurranse om Morata, skal vi tro Daily Star.

Det er ventet at Michael Keane forlater Burnley til fordel for mer konkurransedyktige klubber når overgangsvinduet åpner. På Turf Moor har man nå funnet Keanes erstatter, skriver The Sun. Swanseas Kyle Bartley, som denne sesongen har vært utlånt til Leeds, er mannen.

The Sun skriver også at Arsenal vil gjøre noen storkjøp til sommeren. Porto-angriper Yacine Brahimi og Schalkes midtbanespiller Max Meyer kan komme inn om Alexis Sánchez og Mesut Özil stikker, ifølge The Sun.

Ifølge Daily Mail forsøker West Bromwich å signere den 19 år gamle spissen Henry Onyekuru fra belgiske Eupen. Spilleren har avslørt at Celtic har gjort flere forsøk på å hente ham, skriver Scottish Sun.

Den 20 år gamle forsvarsspilleren Stefan O'Connor er tilbake i Arsenal, etter utlånskontrakten med MVV Maastricht ble terminert, ifølge Metro. O'Connor fikk fire kamper på nivå to i Nederland. Samme aviser skriver at Eden Hazard har oppfordret lagkamerat Michy Batshuayi til å finne seg ny klubb dersom han ikke får mer spilletid av Antonio Conte i Chelsea.

Transfermarketweb hevder at Inter kommer til å slå på stortrommen når overgangsvinduet åpner ved hente Monaco-trioen Kylian Mbappé, Bernardo Silva og Leonardo Jardim. Sistnevnte er lagets trener.

Isco har gjort det klart overfor AS at han kommer til å bli værende i Real Madrid, til tross for stor interesse fra andre klubber. Barcelona kommer til å hente Gerard Deulofeu tilbake fra Everton til sommere, melder Marca. Han ble ingen suksess i sin andre periode på Goodison Park, men har gjort det godt på utlån i Milan etter nyttår. Barcelona har tilbakekjøpsklausul på vingen.

Bournemouth, Crystal Palace, Stoke City og Aston Villa har alle meldt interesse for Amiens' Guessouma Fofana, som spiller i Ligue 2, ifølge Daily Mail.

Liverpool og Arsenal kan se langt etter Napoli-spissen Lorenzo Insigne, som har skrevet under på en ny kontrakt med italienerne frem til sommeren 2022. Det skriver italienske Il Mattino.