I FLYTEN: Den lille midtbanespilleren var banens gigant da Real Madrid unngikk poengtap i den spanske tittelkampen.
I FLYTEN: Den lille midtbanespilleren var banens gigant da Real Madrid unngikk poengtap i den spanske tittelkampen. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA.

Isco-magi reddet Real Madrid fra flause

Nedrykkstruede Sporting Gijón var i ferd med å gi Barcelona en hjelpende hånd mot Real Madrid lørdag, men så dukket den lille magikeren opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sporting Gijón-Real Madrid 2-3:

Tittelrival Barcelona gikk på et svært overraskende 0-2-tap borte mot Málaga forrige runde. Real Madrids erkerival misbrukte da muligheten til å ta over serieledelsen i den spanske toppdivisjonen.

Real Madrid kunne øke forspranget ned til katalanerne i lørdagens oppgjør mot nedrykkstruede Sporting Gijón.

Men det skulle vise seg å bli tøft. Allerede etter 14 minutter ga Duje Cop hjemmelaget ledelsen.

Tre minutter seinere var Isco frempå og utlignet.

Like etter pause tok vertene igjen ledelsen ved Mikel Vesga. Álvaro Morata sørget for balanse i regnskapet like før timen var spilt.

Hovedstadklubben slet med å få uttelling på sjansene sine. Da det hele så ut til ende med et skuffende uavgjortresultat for hvittrøyene, dukket banens gigant opp.

Hjemmelaget mistet ballen til venstreback Marcelo i det 90. minutt. Brasilianeren fant Isco på 16-meteren. Den lille teknikeren fikk vende opp og gå på skudd. Avslutningen snek seg på innsiden av den nærmeste stolpen.

Dermed kunne Real Madrid-spillerne juble for tre svært viktige poeng.

Barcelona har mulighet til å krype et steg nærmere Real Madrid igjen i kveld. Messi & Co. møter Real Sociedad, og kan med seier der kutte forspranget til tre poeng igjen.

Katalanerne har likevel én kamp mer spilt, men neste runde er det duket for «El Clásico» i Madrid.

Sporting Gijón tapte et svært viktig poeng etter at uavgjortresultatet glapp. De står med fattige 22 poeng og har bare to lag bak seg på tabellen.

Verken Cristiano Ronaldo, Karim Benzema eller Gareth Bale spilte lørdagens kampen for Real Madrid.