Zucca sekunder fra å bli matchvinner - Martinsen og Canadiens snudde og vant

Det står 1-1 i sluttspillsrunden når lagene forflytter seg til Madison Square Garden.

MÅLSCORER: Mats Zuccarello (t.h.) sendte Rangers opp i 3-2 i midtperioden, men vertene kom tilbake.  Foto: Paul Chiasson

Med sin scoring femten minutter ut i midtperioden av den andre sluttspillskampen i Stanley Cup mellom Montreal Canadiens og New York Rangers, så det lenge ut til at det skulle bli en norsk matchvinner i Centre Bell og nok en Rangers-seier, men 18 sekunder før slutt utlignet Montreal Canadiens' Tomas Plekanec 3-2-målet til Mats Zuccarello.I overkant av atten minutter ut i første overtidsperiode satte Alexander Radulov inn seiersmålet for hjemmelaget. Dermed kunne Andreas Martinsen og de