legger seg flat etter alvorsprat med mourinho:

– Når jeg ser tilbake, kunne jeg kanskje ha jobbet enda hardere

Utskjelte Luke Shaw (21) snakker ut etter å ha ordnet opp med United-manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag: Se Manchester United-Chelsea kl. 16.30 på TV 2 Sport Premium eller Sumo (kampstart 17.00).

Etter å ha blitt sterkt kritisert i media av sin egen manager, kan det nå se ut som at venstreback Luke Shaw er tilbake i varmen hos José Mourinho.

Manchester-United-mangeren æreskjelte 21-åringen før Everton-kampen i begynnelsen av april.

– Det har vært både opp- og nedturer. Det begynte bra. Jeg fikk tillit, spilte de første kampene, og vi vant. Så fikk jeg en liten skade mot Watford. Det ble sagt noen ord etter kampen, innrømmer Shaw i et ferskt intervju.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst!

Skaden mot Watford ble starten på en svært tøff periode for United-backen, som kun startet to av de 25 neste ligakampene.

Etter 1-1-kampen mot Everton 4. april kom forklaringen.

– Han kan ikke sammenlignes med Ashley Young, Matteo Darmian eller Daley Blind. Man kan ikke sammenligne treningsinnsatsen, forpliktelsen, fokuset og ambisjonene hans. Det kan ikke sammenlignes. Han er langt bak, raste Mourinho.

I Everton-kampen ble backen byttet inn for en skadet Young. Shaws avslutning i det 93. minutt førte til straffespark, og fra krittmerket reddet Zlatan Ibrahimovic dagen med uavgjort.

– Han gjorde en god kamp. Men det var hans kropp med min hjerne. Jeg holdt øye med ham, og jeg gjorde alle valgene for ham, sa Mourinho.

I 3-0-seieren over Sunderland forrige runde var Shaw tilbake i startoppstilingen.

– Han spilte veldig bra. Han var solid og leste spillet bra, var dommen fra United-manageren etter kampen.

Så spørs det om portugiseren finner en plass til ham i startoppstillingen i gigantoppgjøret mot Chelsea søndag.

– Det har vært mye snakk om hva som har foregått mellom meg og sjefen. Alt er i orden nå. Vi tok en prat. De har sagt at jeg må jobbe hardt, noe jeg føler jeg alltid har gjort. Men når jeg ser tilbake, kunne jeg kanskje jobbet enda hardere. Jeg kunne kanskje gitt litt mer, det var nok det han ville. Nå må jeg bare gi jernet for laget og sjefen. Jeg vil gjerne spille for denne klubben og denne manageren, avslutter Luke Shaw.