TAR REYES TIL RETTEN: Christina Sanchez, som har en artiskarriere under navnet Tina Worldwide, krever en betydelig økning i José Reyes' barnebidrag.
TAR REYES TIL RETTEN: Christina Sanchez, som har en artiskarriere under navnet Tina Worldwide, krever en betydelig økning i José Reyes' barnebidrag. Foto: Skjermdump: TinaWorldwideVEVO / Mike Ehrmann (AFP)

Elskerinnen avslører stjernens dobbeltliv

– Jeg visste at om vi sluttet å ha sex, så ville han ikke se datteren vår mer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Baseball-stjernen José Reyes har slitt for New York Mets, og nå hevder eks-kjæresten Christina Sanchez at hans problemer på banen skyldes dårlig samvittighet på grunn av den seks år lange affæren han hadde med henne og fordi han ikke lenger har kontakt med sin sju år gamle datter Liyah.

Sanchez saksøker nå Reyes og ønsker en betydelig økning i barnebidrag. Hun hevder at hun og datteren var Reyes’ «andre familie» samtidig som han hadde kone og barn mens han spilte for Mets, Miami Marlins og Toronto Blue Jays.

– Vi gikk på restauranter, på kamper og shopping. Det var livet jeg levde. Det var et dobbeltliv, men jeg ville at han skulle være far til barnet vårt, sier hun til New York Daily News.

– Ønsket ikke å være elskerinne
Reyes har tre døtre med sin kone Katherine Ramirez, men Sanchez hevder at både eksen og mange av lagkameratene har koner hjemme og kjærester når de er ute og reiser.

Hun hevder å ha hatt et forhold med Reyes siden før han ble gift, og at hun ikke kjente til den andre kvinnen før hun leste om bryllupet i avisene.

Nå hevder hun Reyes ikke har sett sin datter siden julen 2015.

– Jeg visste at om jeg sluttet å ha sex med José, så ville han ikke se datteren vår mer. Jeg visste det! Jeg ønsket ikke å være en elskerinne resten av livet. Jeg kunne ikke gjøre det, sier Sanchez.

Krever 350 000 kroner i måneden
Hun hevder at en del av årsaken til at hun mener barnebidraget nå må heves fra 95 000 kroner i måneden til 350 000 kroner, er hennes artistkarriere.

Nå har hun fått en platekontrakt under artistnavnet Tina Worldwide og jobber med et album, og hun mener karrieren ble lagt på is da de to hadde sitt forhold.

Hun tror Reyes vil få karrieren på rett kjøl igjen om han tar del i deres datters liv igjen.

– Jeg tror det. Når du er far vil det være noe i bakhodet som plager deg. Du må være ødelagt på innsiden for å sky sitt eget kjøtt og blod. Om han gjør det rette… Vi gjør feil alle sammen, jeg ber om unnskyldning til hans kone. Jeg som kvinne vil unnskylde meg for hva jeg gjorde, men han såret oss begge, sier hun.

Og hun håper han får karrieren på rett kjøl igjen.

– Han er faren til barnet mitt. Jeg vil at han skal være suksessfull.

Reyes har vært i hardt vær tidligere. I oktober 2015 ble han arrestert og siktet for vold mot sin kone, men saken ble til slutt henlagt fordi Katherine Ramirez nektet å samarbeide med myndighetene.